MHP'de değişim taleplerinin karşısında her türlü entrika ile duran, şu anda Genel Merkezi'ni elinde bulunduran Sn. Bahçeli ve ekibidir! Bu süreç içinde sağlığı ile uğraşan  Sn. Bahçeli'nin artık partiyi bu yapı ile iyi bir yere getiremeyeceğini kabul ettiği yakın çevresince konuşuluyor. Bu çerçevede Bahçeli'nin MHP'nin başında kalmasını isteyenlere bu çağrıyı yapmak yerindedir!

***

Ekip olarak MHP'de bulunmalarının, parti içerisinde görev almalarının sebebi ideal edindikleri bir inanç ve fikirden ziyade kendilerine istikbal ve geçim kaynağı kapısı izlenimi veren, partiyi, davayı düşünmeyip sadece kendileri için çalışanların bile edep edip, yapamayacakları etik olmayan adaletsizlikleri gözümüzün içine baka baka yapanlara tekrar çağrı yapmakta fayda var "Çekin elinizi Bahçeli'nin üzerinden" ...

***

Baştan beri şöyle hafızamızı yokladığımızda, değişim talep edenleri onursuz ilan eden Şefkat Çetin;"Ülkücü iradenin imzasını tanımayız ve kabul etmeyeceğiz, şimdiden mahkemeye gitmelerini öneririz"diyerek süreci başlatan MHP Genel Başkanı'nın bu açıklamalarını yok sayan Semih Yalçın'ın, "mahkeme çok yanlış bir iştir" deme çelişkisi ise ancak "ayık olmayan bir insan ifadesi" gibi bir algı oluşturmuştur!

***

Değişim olmaz ise neler olacaktır?

*MHP, ilk seçimde kesinlikle baraj altında kalacağına dair bilimsel emareler(!) var…

*MHP'den Ülkücüler tasfiye edilirken "partiyi temizliyoruz" tam tamları ile bir cadı avı başlatılacaktır!

*MHP'den umudunu yitiren seçmen kitlesi başka arayışlarla, emaneten gittikleri yerlerde dönüşümsüz aidiyet yaşayacaktır!

*Tıkanmış siyaset arenasında yeni parti arayışları "milli güçler"in bölünmesine ve zayıflamasına vesile olacaktır!

Bütün bunların olacağını bilerek bu sürece katkı verenler hain değil de nedir?

Sorumuz acaba erken midir?

Değişim olmaz ise, kısır tartışmalar devam ederken, gençlik mankurtlaşmanın pençesinde Türk Milliyetçiliğinden uzaklaştırılmış olmayacak mıdır?

MHP'nin başarısızlığını bu şekilde kutsamak ise yarınlarda başarı hedefleme gibi bir talep ve istek vizyonunda asla olmayacaktır!

"Küçük olsun bizim olsun" veya bunu bile başaramayanların "küçülteyim benim olsun" zihniyeti MHP'yi iktidarın stepnesi, mahkumu yaparak adeta oyuncağı haline getirecektir!

Türk milliyetçilerinin az ve kıt imkanlarını mevcut erk ile, maddi ve manevi olarak MHP'yi bölmek, parçalamak, başarısızlığı kabul etmeyenleri ise ötekileştirerek harcaması kabul edilebilir bir husus değildir!

Yarın başarısızlıkları; kovdukları, ihraç ettikleri insanlara fatura etme alışkanlıkları eskisi gibi sonuç vermeyecektir! MHP, bu güne kadar bu şekilde idare edilmiştir! Başarılar kendilerinin, başarısızlıklar ise insafsızca iftira ile hain ilan ettikleri, yok ettikleri ülkücülerin olmuştur!

Muhabbetiniz hep daim olsun efendim…