Twitter'da arşiv unutmaz isimli hesaptan paylaşılan paylaşımda "Açın kombileri; 2023'te kimse doğalgaza para ödemeyecek!" deniliyor. 

Haber Global'de yayınlanan Sultan Arınır'ın sunduğu "Artı Eksi" programında doğalgaz zammı CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Gazeteci Faruk Aksoy ve Hukukçu Aydın İşkur tarafından değerlendiriliyor.

Videoyu sunumda "2023'te bu topraklarda hiç kimse artık doğalgaza para ödemeyecek. Dövizyle dışarıdan gaz almak zorundaydık ama şimdi öyle bir derdimiz yok. Açık pencereleri. Şimdi de biz şöyle söylüyoruz: Açın kombileri, yaz ayı da olsa, havalar sıcak da olsa sonuna kadar yakın kombileri" ifadelerini kullanıyor.

Çıkışlarıyla sürekli gündem olan Cemal Enginyurt ise "Gazı buldular da çıkaramadılar, Bismillah tabi. 3 sene oldu hemen çıkacak hali yok ya... 2018'de bulundu hemen çıkacak hali yok ya..." diyor.

Enginyurt'un "Açın camları, açın pencereleri, '2021'de doğalgaz bedava, bedavaaaa' diyordun ne oldu? sözleri ise stüdyoda gülüşmelere neden oluyor.

Editör: Yadigar Hanım