Whatsapp hattımıza gelen bir ihbar sonucu ortaya çıkan görüntüler Ortaçağ’da pislik içinde yaşayan Avrupa’yı hatırlattı.

Kanalizasyon çalışmasının tamamlanması için hiçbir çalışma yapmayan AK Parti belediyesi ve yetkililer bölge halkını yıllardır oyalıyor.

“3-4 YILDIR BURADA OTURUYORUZ, MECBUREN OTURUYORUZ”

“3-4 yıldır burada oturuyoruz, mecburen oturuyoruz, kanalizasyon hattımız yok, alt yapı çalışması yok, bizi sürekli bugün yapacağız yarın yapacağız diye oyalıyorlar. Pislik içinde yaşıyoruz. İnsanlar hastalanıyor. Kendi tuvaletimizin pisliği, kendi kazdığımız çukura gidiyor” diyen mahalle sakini adeta isyan etti, yol ve alt yapı çalışmalarının yapılmadığını, bölgeye elektriğin bile geçen yılın geldiğini ifade etti.

“HİZMET YOK, YOLUMUZ YOK”

“Sadece çiftçilikle uğraşıyoruz, kışın yolumuz kapanıyor, çoğu insan kendi evine gelemedi, biz de mecburen geliyoruz. 3 yıldır alt yapı ve yol çalışması düzeltilmedi” diyen vatandaş zar zor ancak bu hale getirebildik diyerek yetkililerin ilgisizliğinden şikayet etti.

AVRUPA BU HALİMİZİ Mİ KISKANIYOR?

Her seferinde üst aklın ülkemiz üzerinde oyun oynadığını ve Avrupa’nın bizi kıskandığını ifade eden bazı AK Parti’li isimlerin yaşanan bu rezalete göz yummayacağını umuyoruz.

Editör: TE Bilişim