Habererk / Haber Merkezi

Zafer Partisi Genel Sekreteri Cezmi Polat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla İyi Parti’nin foyasını meydana çıkararak Türk Milliyetçilerini Zafer Partisi’ne davet etti. Bu davet dikkat çekti.

Cezmi Polat “Atatürkçüler, Türk milliyetçileri, vatanseverler, özellikle İYİ Parti’deki dostlarım… Lütfen izleyin!” ifadeleriyle Twitter’dan videoyu paylaştı.

Polat açıklamasında şu dikkat çeken ifadeleri kullandı:

“BURAK BİLGEHAN ÖZPEK NELER SÖYLEMİŞ!”

“İyi Parti’deki dostlarım her zemin ve platformda Türk Milliyetçiliğini savunan siz değerli dostlarım Genel Başkanınınız danışmanı Burak Bilgehan Özpek neler söylemiş yorumumuzu yapalım. Evet değerli dostlarım bu yaratıcı politika neymiş! Siz Türk Milliyetçisi ve vatansever olduğunu söyleyen arkadaşlarım kendisini FETÖ maskesinden kurtarmak için istismar eden ve kullanan bunu da itiraf eden bu yapıdan bu genel başkanla ne kadar daha yol yürümeyi düşünüyorsunuz?”

“SİZLERİ ZAFER PARTİSİ’NE DAVET EDİYORUM”

“Eğer Türk Milliyetçiliği ve vatanseverliği kendiniz için hayat felsefesi olarak görüyorsanız, çocuklarınıza bırakacağız en güzel miras olarak kabul ediyorsanız ve bu düşüncede devam etmek istiyorsanız sizleri Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliğini samimi olarak ortaya koyan ve sizlerin de tanıdığı Sayın Ümit Özdağ’ın Genel Başkanlığındaki Zafer Partisi’ne davet ediyorum. Gelin Türk Milliyetçiliğini hep beraber uygulayalım. Ve bu güzel ülkeye Türk Milleti’ne hizmet edelim.”

Editör: TE Bilişim