Artık çok azınlıkta da olsalar, kimileri tutturmuşlar “çizgisinde kırık aday olamaz” diye! Diyelim ki çizgi kırıklığı bu işe engel. O zaman bir bakalım kim çizgisinde kırık, kim ne yapmış?

TÜRKEŞSİZ MİLLİYETÇİLİĞİN ÖNCÜSÜ BAHÇELİ

Bu iddia tarafıma ait değil ama merak eden araştırırsa sevip saydığı inanacağı insanlardan öğrenebilirler! Bu konuda bir çok bilgi belge de mevcuttur. Bahçeli’nin Nisan’dan Nisan’a ibriği veren Türkeşçiliği değil “ÜLKÜCÜLERİN VAZGEÇİLMEZ TÜRKEŞÇİLİĞİDİR” önemli olan. 

Çizgide kırıklık öyle mi? Soralım o zaman: AKP’yi terk etmek mi vatanseverlik, AKP’ yi var etmek, her dar gününde yetişmek mi? Bahçeli salıdan salıya esip gürler ama gerçekte iyi bir Tayyip ve AKP kurtarıcısı olduğuna dair yüzlerce örnek vardır!

En son koalisyon hadiseleri, Meclis başkanlığı, erken seçim dayanışması en taze örneklerdir…

BAHÇELİ DOĞRU SÖYLEMİYOR

Her kurultay öncesi kendine rakip olmayı bırakın, İstanbul il başkanlığına aday olmuş şimdiki il başkanına huzurumuzda ağza alınmayacak ve burada yazmaya utandığım bir kamyon iftira atmıştı. İki sene sonra ise il başkanı olarak atadı! O da şimdi dümenden ölümüne Bahçelici! Bu mu çizgide tutarlılık? Sahiden sormak lazım: Hangisi çizgide tutarlılık, hangisi kırıklık? 

Mürekkebi kurumamış iftira ve yalanları ortaya atıp şimdi yok saymak mıdır çizgide tutarlılık?

Geçen dönemde, hatta bir önceki dönemde Ümit Özdağ CİA ajanı, bir sonraki seçimde Koray Aydın Fetullahcı ilan edilmişti! Dilin kemiği yok Allah korkusu olmaz ise sallarsın nasıl olsa inanan bulunuyor! Bu mu çizgide tutarlılık?

Onlara göre bizim ne ilan edilmemizin hiçbir anlamı yoktur! Önemli olan ülküdaşlarımızın gönlündeki yerimizdir. Sn. Bahçeli lüks ve keyifli yaşantısına bir gün ara vermedi, vurulmadı, tabutlukları bırakın karakola düşmedi ama hepimizin anası ağladı! Onun tarif ettiği bir ülkücü olsaydı Sn. Meral Akşener vallahi peşine gitmezdim. Önemli olan insanların icraatlarıdır. Nerde olursan ol davana hizmet edebilirsiniz. Bunun en bariz ve iyi örneğidir sn. Akşener…

Evet biz Bahçeli’ye en son bir yıl fırsat verdik, kimse muhalefet etmesin istedik, motive olsun diye inanmadığımız halde övdük, alkışladık! Gerçekten destekledik ama gördük ki bu davaya en büyük kötülüğü o yapıyor.  Artık olmaz deme zamanı gelmiş, geçmiştir!

Biz kendisini küresel lider zanneden Kasımpaşalı’dan, ordusu olan, istihbaratı olan, hatta mafya ve çetesi olan adamdan korkmayıp tavır alırken Bahçeli’den korkacağımızı sananlar çok komik duruma düşerler! Bize saygısızlığa ya da başka bir şeye artık sabredemeyiz! Ülkücü hareketi korkaklar sürüsü zanneden ve zannettiren Sn. Bahçeli, ne olursa olsun artık ülkücüler sizle yürümeyecektir! Yolunuza bundan sonra Murat İde, Metin Özkan özel kalemindeki üç dört tetikçi ile yürürken sizi tercih edenler bu türden MHP’den nemalanan ve yol bulanlar olabilir. Eğer onlar bizden fazla ve etkiliyse alın sizin olsun, haklarımız da haram olsun.  Bunu peşin peşin söyleyenlerden ve bundan sonra asla sizlerle aynı istikamette olmayacak ülkücülerdenim…

Sonsöz: Siz MHP’yi yönetemediniz, MHP’lileri zaafları ile bölüp parçalayıp ülkücülerin birbirini sevmemesini sağladınız! Saçma sapan kural ve adetlerinizle biz ülkücüleri mutsuz ettiniz. Ülkücüler size güvenmiyor artık inanmıyor, bunu neden görmüyorsunuz? Kadere bakın ki,  kendi ellerinizle yazdığınız ve şu anda onların oyları ile oturduğunuz koltuktan yine onlar tarafından gönderileceksiniz, bunu artık görünüz