Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut ÜnlüBursa'da yaptığı bir sohbette, hükümetin ekonomik politikalarını eleştirerek, ekonomik sıkıntının iktidarları devirebileceği uyarısı yaptı.

Ekonomideki kötü koşulların oluşmasında hükümetin payının büyük olduğunu vurgulayan Ünlü, “Bizim millet kimseye benzemez değişik bir millet. Ama tencere sıkıntı yapar yani. Bizim millette tencere sıkıntı yapar. Hoca kaynamıyor der yani. Biraz da gavurlar gelsin iktidara der mesela. Bizim millet böyledir” dedi.

SOLCULARI DA ELEŞTİRDİ

Brezilya’da solcuların seçim kazanmasına sevinen sosyalistleri de hedef alan Ünlü, “Brezilya’da solcular kazanıyor buradaki solcular seviniyor ‘yakında biz de kazanacağız’ nah kazanırsınız. Siz Brezilya’nın solcusu gibi değilsiniz ki sizde her yol var. HDP’cilik var PKK’cılık var DHKPC’lik var ondan sonra solcuyuz solcuyuz” diye konuştu.

Sosyalistliğin Türkiye'de yanlış yorumlandığını ifade eden Ünlü, “Sosyalistim mosyalistim. Sosyalistsen bir ekmeği yarıya böl de komşuna ver. Ben de diyeyim ki fakire fukaraya acıyor. Sen olmuşsun eşkıya evinde bomba çıkıyor. Milleti öldürecek sosyalist olmuş. Bana mı yutturacaksınız.” ifadelerini kullandı

Editör: Yadigar Hanım