Cumhurbaşkanlığı Koruma Ekibi envanterine dahil edein Yörük Zırhlı Araçları, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Nurol Makine’nın 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı hakkında her şey…

Nurol Makina’nın en yeni tasarım olan Yörük 4X4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı, V şeklindeki monokok bir gövdeye sahiptir. Gelişmiş aktarma organları, aracı kırsal ve kentsel alanlarda hızlı ve yüksek manevra kabiliyeti sağlar.

EMNİYET GÜÇLERİ VE ASKERİ BİRLİKLER İÇİN TASARLANDI

Düşük ağırlığı ve yüksek koruma özellikleri, en zorlayıcı ve asimetrik tehditler karşısında operasyonel üstünlük ve yüksek esneklik sağlar. Yeni nesil bir araç olan Yörük 4X4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı, ölçeklenebilir kompozit malzeme zırhının mükemmel bir kombinasyonunu temsil ediyor. Ayrıca, segmentindeki diğer araçlara kıyasla daha yüksek hız ve üstün koruma özellikleri sayesinde Yörük Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı VIP konvoylarında koruma aracı olarak uygundur. YÖRÜK 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı, emniyet güçlerinin ve askeri birliklerin kullanımı için tasarlanmıştır. YÖRÜK 4x4’ün modüler tasarımı sayesinde yüksek yoğunluklu çatışma ortamlarında, muharip, personel taşıyıcı, hava savunma ve keşif gibi operasyonlar için geniş bir kullanım alanı sunmaktadır. Kullanıcı ihtiyaçları ve modern savaş alanı sistemlerinin entegrasyonu, en baştan dikkate alınmıştır, bu yüzden YÖRÜK 4x4 Taktik Tekerlekli Zırhlı Araçlar çok amaçlı kullanımlar için uygun bir çözümdür.

Yörük-Türkmenin adı silah sistemlerine verilmeye başladı, bundan sonraki hedef Yörük-Türkmen Camiasının birliği ve güçlü bir şekilde genel ve yerel seçimlerde Yörük-Türkmenin hak ettiği yeri almasıdır.

Editör: Habererk Habererk