2016 Yılını geride bırakıp 2017 Yılının güzel bir yıl dileklerinde bulunurken, bir eğlence merkezine yönelik bir saldırıyla sarsıldık.


1 Terörist üstelik istihbarat ve güvenlik önlemi alınmasına rağmen, elini kolunu sallayarak eğlence merkezine giriyor, elindeki makinalı tüfekle etrafa kurşun yağdırıyor.
39 Kişiyi katledip, 4"ü ağır onlarca insanı yaralıyor.


Ve bu terörist olay yerinden tek başına kaçıyor.

Eğlence Merkezinin sahibi  Amerikan istihbaratından saldırı bilgisini 10 gün önce aldıklarını, emniyetin denizde bile güvenlik önlemi aldığını açıkladı. Ama bu güvenlik önlemlerinin hiçbir işe yaramadığını hep beraber gördük.


Olayın faillerinin toplum içerisinde inanç merkezli bölünmeyi arttırmayı amaçladığı, toplumdaki kutuplaşmayı daha da körüklemek istedikleri açık.
AKP İktidarının ve zihniyetinin daeş gibi terör örgütlerinin sahip olduğu fanatizme pek uzak olmadığı düşünüldüğünde, Daeş gibi fanatizmden beslenen örgütlerin ülkemizde çok daha rahat hareket edebildiği açıktır.


Siyasi İktidarın "Başkanlık" sistemi için uğraş verdiği, siyasi değnekçisi Bahçelininde bu kaos ortamında başkanlık derdine düştüğü düşünüldüğünde, Türkiye'de yaşanan gelişmelerin arkasındaki güçlerin, bu ortamı en iyi şekilde değerlendirdiğini gözlemliyoruz.


Mevcut Siyasi iktidarın ve değnekçilerinin terör ve terörün arkasındaki güçlerle mücadele edemedikleri, tam aksine kaos ortamına hizmet ettikleri ve terörü palazlandırdıkları açıktır.

Dilerim 2017 Yılı Aziz Milletimizin bu gerçeği idrak ettiği bir yıl olur ve Türkiye hakettiği doğru, düzgün bir yönetime  kavuşur.