Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, geçtiğimiz salı gün Meclis’te yaptığı basın toplantısında Erdoğan’ın istifaya zorlanan damadı Berat Albayrak ile “Damat nerede” açıklamasını Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler filmi ile birleştirerek paylaştı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, geçtiğimiz salı gün Meclis’te yaptığı basın toplantısında Erdoğan’ın istifaya zorlanan damadı Berat Albayrak ile “Damat nerede” açıklamasını Yılmaz Erdoğan’ın Organize İşler filmi ile birleştirerek paylaştı.

“Organize İşler” notu ile paylaştığı videoda “Damat nerede?” diye soran Özgür Özel “Bir damat kayıp bir de 128 milyarımız kayıp, ikisi de yok.” dedi.

“Damat nerede?” sorusunu ısrarla soran Özel, videosunun bir sahnesine de bilgisayar hata ekranını ekledi. Sosyal medyada kısa sürede yayılan videoya izleyenler gülemekten kendini alamadı.

8 Kasım 2020 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan istifa ettirilen Berat Albayrak, o günden beri medya önüne çıkmazken kendisinin nerede olduğunu hiç kimse bilmiyor.