İletişim Tutkusu

İlk ve ortaokulu 50. Yıl Ahmet Merter İlköğretim Okulu’nda okudu. Küçük yaşlardan itibaren haberciliğe ilgi duyan Navruz, Tuncay Azaphan Anadolu İletişim Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema bölümünü kazandı.

Televizyon Deneyimi

Lisans eğitimi sırasında televizyon haberciliği ile tanışma fırsatı bulan Navruz, ilk iş deneyimini ATV Haber Merkezi’nde yaşadı. Eğitimini ve işini bir arada yürüten genç gazeteci, daha sonra Ulusal Kanal ve Acun Medya’da muhabir olarak çalıştı. Televizyon haberciliğinin yanı sıra programcılık da yapan Navruz, 2019 yılında Habertürk TV Haber Merkezi’ne katıldı.

Haber Takibi

Habertürk TV’de başta şehir haberciliği olmak üzere pek çok alanda görev alan Navruz, ulusal ve uluslararası önemli olayları, etkinlikleri, toplantıları, kongreleri ve zirveleri takip etti. İki yıl boyunca Habertürk TV’de çalışan Navruz, daha sonra Show Haber’e geçti ve burada da ilgi çekici haberlere imza attı.

Yeniden Habertürk

2022 yılının son aylarında tekrar Habertürk TV’ye dönen Navruz, eğitimden sağlığa, diplomasiden yargıya kadar her alanda haber üretmeye devam ediyor. Genç yaşta televizyon haberciliği kariyerine başlayan Navruz, yangınlar, depremler gibi pek çok doğal afetin de içinde bulunduğu önemli olayları yerinde izledi. Mesleki sivil toplum kuruluşlarının da üyesi olan Navruz, gelecekte mesleğini uluslararası düzeyde sürdürmeyi hedefliyor.

Editör: Alp Kılıç