Dindar nesil tartışmaları için sert sözler sarf eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu 'Bugün gençlerin, deizme ve ateizme yönelmelerinin en önemli sebebi her gün hamasi ve sloganik düzeyde dindarlık yapanların sergiledikleri örnekliklerdir' dedi. 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, haftalık değerlendirme toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Dindar nesil tartışmaları için sert sözler sarf eden Davutoğlu 'Bugün gençlerin, deizme ve ateizme yönelmelerinin en önemli sebebi her gün hamasi ve sloganik düzeyde dindarlık yapanların sergiledikleri örnekliklerdir' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, YouTube programında yaşanan 'dislike sansürü' için de Davutoğlu 'Gençlerimiz bu iktidara bakınca ahlaktan emeğe, liyakatten dürüstlüğe, adaletten özgürlüğe hiçbir başlıkta örnek alacak bir tek nokta göremiyorlar. Gördükleri tek nokta gençlerin fikirlerini, yorumlarını, ifadelerini, kimliklerini sosyal medyada kendileri aleyhine yorumları bir tıkla kapattıkları gibi yok sayabileceğini zanneden bir iktidar.  Gençler! Daha geçen haftalarda yeşil topla ahlak arayan bu iktidarı fazlaca ciddiye almayın' yorumunda bulundu.