-Meral Hanım’ın harcamalarının kaynağı ne, bu değirmenin suyu da nereden geliyor arkadaş ?

-Nereden olacak Koza Gruptan.

Bugünlerde özellikle Milliyetçi Ülkücü Hareket’te Değişim istemeyen, partimizin Türkiye Büyük Millet Meclisinin en ücra köşesinde temsil edilmesine karşı çıkmayan Ülküdaşlarımızın dillerine pelesenk olmuş meşhur diyalogla başladık yazımıza.

Kongreyi yaparsınız yaptırmam, Değişim olacak olmayacak, Olağanüstü Kurultay usulen hatalı, hayır değil tartışmalarının tamamını çözdük şimdi sıra Meral Abla’nın para kaynağına geldi.

AKP nin yıllarca hem kullandığı hem de nemalandırdığı, aralarında husumet çıkınca da bütün kötü faturaları ona kesip terör örgütü ilan ettiği dünün Fethullah Hoca Cemaati, bugünün “FETÖ” süne mensup Koza Grup, sözde Meral Abla’nın finansörüymüş.

Allah Allah hangi Koza Grupmuş ki bu ? Benim hatırladığım, devletin el koyduğu, televizyonlarının yayınlarını kestirdiği, başına kayyum atadığı bir Koza Grup var ama o mu acaba ?

Bütün parasal kaynakları kesilmiş bir yapı Abla’yı finanse edemeyeceğine göre devlet mi finansör olmuş Meral Akşener’e demek istiyorlar yani.

Şimdi işin mizahi kısmını bir kenara bırakalım.

Milliyetçi Ülkücü Hareket’in parti binalarının, Ülkü Ocaklarının kiraları ezel ebed nasıl ödenir, masrafları nasıl karşılanır ?

Eğer Ülkücüyseniz bu sorunun cevabını gayet iyi bilirsiniz.

Bu yol kutlu bir yoldur, bu dava kutsal bir davadır. Bu yüzden ülkücüler karınca kararınca, az çok demeden bütçeleri, güçleri, gönülleri nispetinde para toplarlar ve bu ödemeler yapılır.

Meral Akşener’in yurt gezileri, kampanyaları için de bu yol uygulanmaktadır. Milliyetçi Ülkücü Hareket’e gönül vermiş, Değişimden ve Meral Abla’dan yana Ülkücüler bir havuz oluşturmuşlar, harcamalar bu ortak havuzdan yapılmaktadır.

Kendimden biliyorum Abla’nın İl ziyaretlerine katılmak isteyenler atlarlar benzinini kendilerinin doldurduğu özel araçlarına veyahut kendi kredi kartlarından alırlar uçak biletlerini giderler lider olarak görmek istedikleri Abla’larına destek vermeye.

Nasıl ki Teşkilatların, Ocakların masrafları için gönüllerinden kopanı verenlerin hiçbir ikbal ve maddi kazanç beklentisi yoksa, bu işi Allah rızası için yapıyorlarsa, oluşturulan ortak havuza para koyanların da Milliyetçi Ülkücü iktidardan başka beklentileri yoktur.

Öküzün altında buzağı aramak, Ülkücülerin AKP dururken muhalefet yapma enerjisini  öz gardaşları Değişimcilere harcaması kimseye zerrece bir şey kazandırmaz.