Sarayın hırsı mı ..

Akıl mı ? ..

Değerli ülküdaşlarım 17 aralıktan bugüne kadar saray ile cemaatin arasında çok sert bir bilek güreşine şahit olduk ..

Şimdi diyeceksiniz ki bize ne bunlardan ..

Paralel safsatasına Tayyip Erdoğandan çok can simidi gibi sarılan bir MHP genel merkezi ile karşı karşıyayız!

MHP gegenlbaşkanı değilde sanki AKP basın sözcüsü gibi salı günü beyanatları bizi hiç şaşırtmadı! Dünyanın gördüğü gerçekleri 

Milliyetçilik algısı ile savunmak,Tayyip Erdoğanın yanlışlarını Türkiye ile özdeşleştirmek izah edilir bir şey değildir!

İşte tamda burada hareketin durması gerektiği yer ile sarayın taşımak istediği yer konusu ortaya çıkıyor ..

Saraydaki zaatı muhterem 12 yıl büyük bir aşk yaşayıp şimdilerde terörist ilan ettiği güruhla mhp nin de kurumsal olarak kavga etmesini bekliyor ..

Daha dün şimdi kavga ettikleri ekiple birlikte , Ülkücüleri " Fatiha'yı bile okumayı bilmezler " diye kara propaganda yapıyorlardı..

Bürokrasideki ülkücü kıyımını müthiş bir ahenkle birlikte yaptınız ..

Bak şimdi sarayın mukimi ; Biz ülkücü hareket olarak Cemaatlere ve tarikatlere karşı durduğumuz yer aynen cennet mekan Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş'in durduğu yerdir ..

Yani " ölçülü ve samimi " .. Biz Ülkücüler hiçbir zaman bir cemaati ötelemeyiz fakat hiçbir cemaate de devleti teslim etmeyiz ..

Şimdilerde Balgatta beraber düet yaptığınız can simidiniz olan muhteremle menfaat birlikteliğiniz olsa da ..

Ülkücü hareket meşru zeminde gerekeni yapacaktır,yapmaktadırda.Gittiğimiz illerde bu açık seçik görülmektedir.Bu tablo Balgat ve Saray düetinin korkulu rüyasıdır,işte bu yüzden önümüzdeki günlerde iftira ve yaftalamanın ölçüsü giderek artacak.Bu gün Sebahhattin Önkibarın iftirasına can simidi gibi yapışmaları en büyük emaredir!