Değerli arkadaşlar, İYİ Parti tabanı, il ve ilçe yöneticileri vesaire benim sözüm yoktur.

Benim tepedekilerle derdim olur, yıllarca hep onlara laf ettik, aşağıdaki insanlara değil.

Liyakat diyeceksiniz, "Damad Bakan" diyeceksiniz, ekonomi kimin ellerinde diyeceksiniz, kendi partinizin mali işlerini ona buna gider yapan bir Sahte Kabadayı'ya emanet edeceksiniz.

Demokrasi diyeceksiniz, demokrasi şeffaflık ister, siz kafanıza göre tepeden inme daha önce hiç siyaset yapmamış isimleri Fetö ile irtibatı var mı diye Devletin Genelkurmay'ına ve MİT'e sordurtup partiye getireceksiniz.

Oylarımız %20 - 25 arasında başladık diyeceksiniz.

CHP ile ittifak yapmadan önce Aytun Çıray'ı köprü kullanacaksınız, 15 Vekil transfer ettirip seçime gireceksiniz bunu da çok zekice bir davranış sanarak övüneceksiniz fakat seçimden partiniz %10 kendiniz %7,5 alıp istifa edeceksiniz.

İnsanlar kapılara kendini bağlayacak, samimiyet ile geri dönmenizi isteyecek ve sizin ilk işiniz kapıda dili sürçmesi ile "Liderimiz Bahçeli" diyen adamı tam yetki ile donatacaksınız.

İnsanlara bir tık ötedeyim diye his vereceksiniz, insanlar size teşkilattaki yanlışları ve şikayetleri iletmek için çırpınacak siz "Kapı Duvar" politikası ile bize ulaşmadı bilmiyordum deyip hiçbir şey yapmayacaksınız !

Sorunu olan insanlara Koray Aydın ile muhatap olun diyeceksiniz.

Ortayı bulmak yok, samimiyet yok, hoşgörü yok, tamamen otoriter bir sistemi Demokrasi diye tanıtacak kadar insanlarla dalga geçiyorsunuz.

Bu dediklerimi umarım size iletirler, etrafınızdakiler size gaz veriyor ama hiç de iyi şeyler olmuyor, partinin büyümesi 3-5 kişinin vekil olması değildir, halkın coşkuyla size inanması gerekir, oysa dışarıdan hiç de hoş gelmiyorsunuz.