Sözcü'den Ahmet Kaya'nın haberine göre, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesini ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu'na Gaziantep ziyaretinde Ekrem İmamoğlu'da eşlik etti.

Bir depremzede çocuk da kalabalık içerisinde, “Cumhurbaşkanım, bir şey söyleyebilir miyim” diyerek, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun dikkatini çekmeyi başardı. Minik çocuğa, “Söyle” diyen Kılıçdaroğlu, depremzede öğrenciden, “Ders çalışmamız için bir şeyler getirebilecek misiniz”  dedi.

Bu talep üzerine araya giren İmamoğlu da “Bu hafta yollayacağız Genel Başkanım. Söz. Çocukların yaşına göre yollayacağız. Hepinize göre hem kırtasiye hem kitap hem de biraz top oynayacağınıza göre, bazı malzemeler gelecek size, tamam mı çocuklar” yanıtını verdi. İmamoğlu, aynı çocuğun, “Spor kıyafetleri” sorusuna da “Hepsi gelecek. Söz” şeklinde karşılık verdi.

Bir başka depremzede çocuk grubu da İmamoğlu'ndan top oynamak için stat talebinde bulundu. İmamoğlu'nun çocuklara yanıtı, “Onu daha sonra ama şimdi olmaz. Önce evler yapılacak, tamam mı? Ama size burada, oyun yapabileceğiniz yerler yollayacağız böyle küçük. Bir de top, eşofman vesaire yollayacağız tamam mı aslanım. Bu hafta gelecek size” oldu.

Çocuklardan birinin güreş yapmak istediğini söylemesi üzerine İmamoğlu, “Tamam, bir tane de güreş çadırı yollayacağım size. Minderi olacak. Ama bak, Avrupa şampiyonu olacaksınız ha. Tamam mı? Anlaştık mı?” şeklinde karşılık verdi.

Editör: Ali Özyiğit