Değerli okuyucularım DHKP-C ve Grup Yorum dosyasını Solcu Milliyetçi bir gazeteci gözüyle yazacağım. Konuyla ilgili birçok yazı, makale, haber okudum ve belgeseller izledim. Habererk için birçok yazı dizisi kaleme alacağım.
Şimdi bu şahıslar veya destekçileri benim için bu zaten Ülkücü gelenekten geliyor Faşist diyeceklerdir.
Zaten bunlar Galiyev’in arkadaşı Turancı Sosyalist Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Suphi’nin kurucu olduğu parti TKP’ye Kemalist parti diyerek ‘Dersim katliamını desteklemişti’ dedikleri yalan için saldırıyorlar.
Yazı dizimin İlkini yazıyorum. Grup Yorum bu yazıdan sonra kaçacak delik arayacak derken insan içine çıkmayacak anlamında dedim. Tabiyiki yüz varsa…
*
İlk başta son gelişmeden başlayım.
PKK ve DHKP-C gibi terör örgütlerine yakınlığıyla bilinen gazete duvar adlı sitenin sosyal medya hesabından ilgili videoyla paylaştığı haberi sizlere sunayım:
“Munzur Festivali için yola çıkan İzmir DEDEF'liler Grup Yorum ve Grup İsyan Ateşi'ne uygulanan konser yasaklarını protesto etmek ve dayanışmalarını göstermek için Grup Yorum’un Cemo parçasını Dersim'e giderken otobüste söylediler.”
Bu Cemo kimdir? Bunu da yazımın ilerleyen aşamasında Grup Yorum’ın şarkı sözlerine de değinerek kaleme alacağım.
*
Görüyorsunuz değerli okuyucularım Tunceli ilimize Dersim diyerek zaten ne olduklarını gösterdiler.
Grup Yorum dosyasına geçmeden önce ilk başta size Bu İzmir’deki sözde dersim derneğinin ne olduğunu sizlerle paylaşayım.
Sosyal medyada paylaştıkları resimde şahıs vatan haini olduğu bilinen Seyit Rıza’ya aittir. 
 ‘Zulme karşı dik durmayı sizden öğrendik’ diyerek dün Başbuğ Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’ne isyan etmiş Kürtçü vatan haini şahsa sahip çıkarak ‘bugün size isyan ederiz’ mesajını verdiklerini görüyorsunuz.
*
PKK terörüne selam çakan Grup Yorum üyelerini okumak için aşağıdaki Habererk’in özel haberine bakabilirsiniz:
https://www.habererk.com/habererk-dhkp-c-teror-orgutunun-sesi-grup-yorumun-pesini-birakmiyor-yeniden-orgutlenen-grup-yorum-pkkya-ozeniyor
*
PKK terör örgütüne selam çakan Grup Yorum’un DHKP-C terör örgütünün adeta Kültür ve Sanat yapılanması gibi çalıştığını görüyoruz.
Yine Habererk’in özel haberine göre; Terör örgütünün üst düzey yöneticisi bir itirafçı yıllar önce Dehackp-c’nin saklı tüm gerçeklerini açıklamıştı.
Terör örgütünün itirafçı üst düzey yöneticisi Grup Yorum’u sanat yapılanmasında yer aldığı ifade etmişti.
İŞTE O HABER:
https://www.habererk.com/grup-yorum-olen-avukat-ebru-timtike-sarki-yazdi-bugun-yayinladi-yillar-once-dehackp-c-teror-orgutu-eski-itirafci-yoneticisi-aciklamisti-sarkilarini-dehackp-c-teror-orgutu-yaziyor-habererk-grup-yorum-dosyasini-aciyor
*
Hala Rusya’yı sosyalist sanan Grup Yorum Kapitalist oligartların memleketi Rusya’ya böyle sahip çıkmıştı:
https://www.habererk.com/sozde-sevgi-pitircigi-grup-yorum-cocuk-katili-rusyaya-konserle-destek-cikti
*
Grup Yorum ve terör dosyasını üst satırlarda açmıştım. Şimdi ayrıntısını yazacağım.
Grup Yorum’un 2003 yılındaki “Zafer Yakında” isimli parçasında 31. Saniyesinde, “Bilek var vuruşmaya, cephe var savaşmaya zafer yakında” şeklindeki skandal ifadelerindeki ‘cephe’ sözleri DHKP-C terör örgütünün açılımındaki Devrimci Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi olduğu biliniyor.
Yukarıdaki Cemo şarkısını söyleyen dernek üyeleri gibi Cemo’yu Grup Yorum söylemişti. Hatta ilgili şarkıda ‘Cemo can düz ovaya iner’ şeklindeki terör örgütü üyesinin dağdan şehre ineceği vurgulanmıştı.
*
Yine yetmedi, Grup Yorum’un terör sicili biter mi hiç!
Savcı Selim Kiraz’ı bilir misiniz?
DHKP-C’li teröristler tarafından Çağlayan Adalet Saray’ında alçakça şehit edilmişti.
Peki terör destekçisi olduğu bilinen Grup Yorum ne mi yaptı?
Savcı Selim Kiraz’ı şehit eden ve sonra geberen terörist Şafak Yayla’nın anne ve babası Aysel ve Şinasi Yayla Grup Yorum konserine telefonla bağlandığı görülmüştü.
Teröristin ailesi telefon mesajıyla suçu ve suçluyu övdü, oğullarıyla gurur duyduklarını ilan etmişti.
Anne ve baba, konsere katılan gençlere terörist oğulları Şafak Yayla'yı örnek almaları gerektiğini söyleyerek terör propagandası yapmıştı.
Grup Yorum terör, DHKPC yazı dizilerim ilerleyen günlerde devam edecek…

Editör: Ali Özyiğit