Her daim hazımsızdılar…

Kim bunlar?

Ümmetçi, millet(?!)çi, hilafetçi, arapçı, kürtçü!..

Türk Devleti ve onun kuruluş felsefesi murdar.. Cumhuriyet dinsiz, Mustafa Kemal biteviye sinkaflı ağızlarında zebundur!

Lozan’a söv, Sevres’e gık deme! Mustafa Kemal ve Türk Milliyetçiliği uykularında karabasan; ayık hallerinde küfür kafirdir!

Alçak bunlar!

15 Temmuz, Çanakkale ile müsaviymiş.. haydi oradan teres aveneleri!

Müselmanlığı mahvettiniz; cemaat tarikat meftunluğuyla milleti kırk tefrikaya böldünüz.. ve hala akıllanmadınız!

“Yeni devlet” kuruluyormuş. Eskisini hal ettiler ya! Recep Tayyip Erdoğan’ın şu memlekete verdiği zararı kıyas edeceğimiz Cumhuriyet tarihinde bir siyasi figür gösteremezsiniz.  Ordu yok, kamu idaresi yok, adalet ve müesses nizam adına kalmış hiçbir değer yok! Yok olduğu halde yeni devletin kurucusuymuş… Yürü oradan deyyus herif!

Türk devletine damarında taşıdığı kandan şüphe etmeyeceğiniz adamlar hizmet etmeli. Derviş Vahdeti meşrepli ruhu piçleşmişler ne kadar rahat tv ekranlarında lakırdı ederler.

Kardeşim Mustafa Kemal’e ve Türk Cumhuriyetine kanın canın pahasına sahip çıkmalısın. Yoksa böyle hödükler kusmuk gibi ortaya s.çıp dururlar…

Umarım Türklüğün yüce yaradanı nasip eder eder de beğenmedikleri o devletin altında boyunları vururlur!

Biz CHP devletçisi değiliz.. hatta MHP devletçisi de… Mo-tun ve Bilge Kağan nasibince idraklaşmış bir devlet felsefesini orta koyarız. Türklüğe düşman kafaların hazımsızlığı burada başlar.

Bu saldırılar karşısında infial duyanlar Türk Milliyetçileridir! Başkaları dün de olmadı bugün de olmayacak!

MHP’nin tepkisi kabulümüzdür. Akepelilerin zoraki izahatları ancak mürailiklerine işarete eder.

Mecburuz.. tepeden tırnağa Türk Devletini Türkçüler ele almak zorunda.. yol ila metot ne olursa olsun…

Türk Devleti’nin var olma mücadelesi asla bitmeyecektir; işte vesikası da böyle soysuzların ekranlarda ortaya koydukları kenef muhabbetlerdir.

TANRI TÜRK’Ü KORUSUN!