Sahi sizce din nedir?

Din denince ne anlıyorsunuz?

Kur’an ne diyor, siz ne yapıyorsunuz hiç düşündünüz mü, zahmet edip araştırdınız mı?

Huzur İslam’da” olmasına rağmen Müslümanlar ve İslam ülkeleri neden huzursuz?

Size göre İslam, amellerden oluşan, namaz, oruç, hac, Arapçasından Kur’an’ı okumak, sakal bırakmak, sarık sarmak,yakasız gömlek, cennette Huri ummak mıdır?

Tanrı’nın huzuruna varınca gel bakalım kulum, ben ne emretmiştim sen ne yaptın diye sormayacak mı?

Dünyayı kasıp kavuran Covit-19 virüsüne karşı, 57 İslam ülkesi neden gavur(!) aşısı beklediniz diye sormayacak mı? Sizin hayırlınız insanlara hayır eden demiyor mu?

Neden Hac ibadetinin yapılması için gavur aşısına umut bağladınız diye sormayacak mı?

Neden ülkelerinde zulümden, savaştan, yoksulluktan kaçan bir Müslüman neden bir başka İslam ülkesine değil de Batı’ya, Hristiyan dünyasına kaçmaya çalışıyor diye sormayacak mı?

Sen dini, kendi milletinin kahramanlarına ihanet et, çamur at, iftira et diye mi anlıyorsun?

Irkını inkâr et, Türküm demeyi ırkçılık mı sanıyorsun?

Sen İslam’ı, Arap kültürü ve Arap ahlakı mı sanıyorsun?

Bak dostum! Kur’an diyor ki,”Ben sizleri bir erkek ve bir dişiden yarattım. Kavimlere ayırdım ki; sorulduğu zaman söyleyiniz diye. Arabın Aceme, Acemin de Araba üstünlüğü yoktur. Üstünlük takvadadır. Demekte!. Hucurat: 13

Bak güzel insan, bak saf kardeşim!

Öncelikle din algınızı bir değiştirin. Önce Kur’an’a bir bakın. Sonra da etrafınıza bir bakın. Kur’an ne diyor, sen ne yapıyorsun. Dünya neyle uğraşıyor sen neyle!..

Bu asil milleti sevmedikçe,

T.C’nin kuruluş amaç ve felsefesini anlamadıkça,

Türkçülük nedir, Türkçülük felsefesini içinize sindirmedikçe; milliyetçilik anlayışınız ve Ülkücülük algınız eksik, çarpık ve ön yargılı oldukça; başarı şansınız olmayacak, olamayacaktır.

Dinin içini, din kisveli şarlatanlar ile nerdeyse kurdukları bir ruhban sınıfı görüş ve anlatıları ile seni korkutarak ve sindirerek, din pazarlayanlara “Hadi oradan” demedikçe, olgun bir Müslüman da olamazsın. Zira bu şarlatanlar dinin içini de boşaltmış vaziyetteler.

Ülkücülük, milliyetçiliğin İslam ile bezenmiş halidir.

Dini anlamayıp yanlış yorumlayanlar ile ülkücülüğü öcü sanıp yanlış anlatanlara inandıkça iki yakan bir araya gelmeyecektir.

Onun için derim ki, din algınızı bir gözden geçirin.

Lütfen Müslümanların ve ülkücülerin taklitlerinden de Tanrıya sığının. Ne mutlu Türküm diyenlere! Ne mutlu Hıra dağı kadar Müslüman’ım, Tanrı dağı kadar da Türküm diyenlere!..

Esen kalınız.