İstanbul Kadıköy’de muayenehanesi bulunan İsmail Beker, evine temizliğe gelen kadın tarafından tecavüz girişimi suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. 

Vaziyet’in haberine göre  Olay, 15 Mayıs 2021’d öğle saatlerinde Kadıköy’de gerçekleşti. 

Tanık ifadesinde Diş Hekimi İsmail Beker’in aynı zamanda alt katında muayenehanesinin bulunduğu evine temizliğe gelen “Münire” isimli yabancı uyruklu bir kadın, yaklaşık bir ay çalıştıktan sonra “fuhuş yaparken daha çok para kazandığını” belirterek temizliğe gelmekten vazgeçti. 
Ancak bir süre sonra yeniden temizliğe gelmek istediğini ifade eden kadın, Beker’e ulaşmaya çalıştı. En sonunda İsmail Beker’in evine temizlik bahanesiyle giden kadın, Beker’den 9 bin lira para istedi ve eğer parayı vermezse Beker’in kendisine tecavüz etmeye çalıştığını söyleyeceğini belirtti. Beker’in parayı vermeyi reddetmesi üzerine telefonunu alıp camdan aşağı atan kadın, tecavüz girişimine maruz kaldığını bağırarak evden çıktı.

SALDIRIYA MARUZ KALDI

Kadınlar birlikte evden çıkıp telefonunu almak için aşağı inen Beker ise sokaktaki bazı şahısların saldırısına maruz kaldı.
Bazı terör örgütlerine yakınlığıyla bilinen haber platformlarında yayınlanan görüntülerde, Beker’in darp edilmiş bir hâlde oturduğu ve başında bulunan başka bir kadının ise Beker’i bağırarak suçladığı görüldü. 
Beker, kendisine yönelik saldırının ardından darp raporu alırken, Beker'in yakınlarının aktarımına göre tecavüz girişimine maruz kaldığını iddia eden kadın herhangi bir şekilde sağlık raporu almayı kabul etmedi.
Güvenlik kamerası kayıtlarını yetkililere teslim eden Beker, serbest bırakıldı ve şikâyetçi oldu. 

“YASAL İŞLEMLER BAŞLATTIK”

Konuyla ilgili Vaziyet’e konuşan İsmail Beker’in asistanı, “Bütün itibarımız sarsılmış durumda. Kamera kayıtları dün incelendi karakolda. İsmail Bey’in suçsuz olduğu kanıtlandı ve serbest bırakıldı. Karşı taraf iftira attığı için şu an karakolda. İsmail Bey’e karşı sokakta bağırarak iftira atan kadın hakkında da yasal işlem başlattık. Yarın adliyeye gidecek İsmail Bey. O kadını da bulmak istiyoruz, hiç iyi olmadı bu yaptığı. Bu haberleri aslı astarı olmadan bu platformlar hakkında da yasal işlemler başlattık. Onurumuzu zedelediler. İnsanlar hiçbir şeyin gerçeğini bilmeden haber yapmayı sevdikleri için ne olacak bilmiyorum. İsmail Bey psikolojik açıdan çok yıprandı, hepimiz çok üzüldük. İsmail Bey benim evime girip çıkar, oturur sohbet ederiz. Asla öyle bir insan değildir” ifadelerini kullandı.
FIRAT ÇAKIROĞLU’NU DA BUNLAR HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Mağdur kadınların sindirilerek devletin kovuşturma yapmasının önüne geçilmesine izin vermemek için var olan hukuki bir ilke olan "Kadının beyanı esastır" ilkesini örgütlü linç bağımlılıkları için istismar eden, masum insanları hedef haline getiren hatta katledilmesine neden olan
 MLKP, Partizan, PKK, Birleşik Mücadele Güçleri (BMG) gibi bölücü örgüt taraftarı sözde feministler, samimi kadın hakları savunucularının davalarına leke sürmeye devam ediyor. 
Diş doktoruna kurdukları kumpas ellerinde patlayan bölücüler daha önce Ege Üniversitesinde bıçaklanarak şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu da, terör örgütünün şehir yapılanmasına bağlı olarak feminizm maskesiyle faaliyet gösteren yapılanmalar tarafından birçok uydurma ithama maruz bırakılarak hedef gösterilmiş, hedef göstermeler sonunda Ege Üniversitesi yerleşkesinde vahşice bıçaklanarak şehit edilmişti. 
Katil Nurullah Semo ise örgüt üyeliğinden 15 yıl, kasten öldürme suçundan müebbet hapse mahkumolmuştu.