Yaklaşık 6 yıldır kanserle mücadele eden Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Fatih Doğrucan (46), dün gece Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Doğrucan’ın, Medeniyet Dili Olarak Türkçe, Tanrı ile Kavga, Tarihsel Uğrak Noktalarıyla Felsefeden Bilime ismiyle çok satan kitapları bulunuyordu. 
Doğrucan’ın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

İsmail Türk’ten taziye mesajı

Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk aynı zamanda Habererk.com’da yazarlık yapmış olan Doç. Dr. Mehmet Fatih Doğrucan’ın vefatı dolayısı ile taziye mesajı yayınladı.
İsmail Türk, mesajında çok üzgün olduğu belirterek “Fatih Hoca ile birlikte siyasi yol yürüdük. Habererk’e katkılarını asla unutamam. Ülkücü duruşunu asla kaybetmeyen Fatih Hoca’nın kaybı hem harekete hem de akademik olarak asla doldurulamaz.” dedi.

Türk “Fatih Hoca’ya rahmet muhterem eşi Ayşegül Hanım başta olmak üzere ailesine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.


 

Editör: Alp Kılıç