Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un Hiranur Vakfı'nın kurucusunun kızını 6 yaşında evlendirmesini eleştirmesinin ardından İbrahim Tatlıses ile aralarında başlayan tartışma büyüyor. Enginyurt'un sosyal medyadan kız çocuğuna yapılan istismarı eleştirmesi üzerine Enginyurt'a yüklenen Tatlıses'e bu kez Milletvekili Enginyurt sert karşılık verdi.

Tatlıses'e partisinin bir toplantısında 'Oxford' göndermesi yapan Enginyurt hemen ardından da 6 yaşında evlendirilen H.K.G üzerinden ünlü türkücü ile tartışma yaşadı. Tatlıses Twitter hesabından Enginyurt’a yönelik, “Cemal Enginyurt 6 yaşındaki çocuğu savunurken ciğerimi parçaladın. Eğitim herkesin hakkı ancak genç yaşta hayatın omuzlarımıza yüklediği yüklerle boğuşurken, bana ve BAŞKANIMIZA yakışmayan konuşma yapmışsın. Var git işini yap onu da yapamazsan gel sahnede iş vereyim darbuka çal.” ifadelerini kullandı.

"AKLIMIN ZEKATINI VERSEM..."

Tatlıses'in bu sözleri üzerine herkes DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabından, "İbrahim Tatlıses güya bana cevap vermiş. Hatta işim yoksa yanında darbuka çalmamı teklif ederek beni küçük düşürmek istemiş. Okul kaçağı İbo. Darbuka çalmak sanatı gerektirir, saygı duyulur.
İbo, esas sen ne iş yaparsın taklacı? Aklımın ZEKATINI versem sana kırk yıl yeter." diye cevap verdi.

ENGİNYURT 6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN EVLENDİRİLMESİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Enginyurt sosyal medya hesabından 6 yaşında cemaat müridi ile evlendirilen evlendirilen H.K.G. ile ilgili sert açıklamalarda bulunmuş, paylaşımında, "Adınız Hiranur Vakfı veya başka bir isim olmuş hiç fark etmez." diyen Enginyurt "6 yaşında ki bir çocuğa, 6 yaşında ki bir sabiye, 6 yaşında ki bir suçsuza, 6 yaşında ki bir evlada nasıl kıydınız? Ulan siz!sapık ötesi bir ŞEREF YOKSUNU PİSLİKSİNİZ. Alayınızın Allah belasını versin. YAZIKLAR OLSUN." ifadelerine yer vermişti.

Editör: Yadigar Hanım