Dünyanın en önemli kültür parklarından biri olan ve bölgenin kültür, eğlence ve alışveriş konusunda önde gelen aile destinasyonu Global Village, kendine özgü yılbaşı kutlamalarını konuklarıyla birlikte ortaya koydu.

Ünlü destinasyon, aileleri ve konuklarını yedi kez yeni yıl kutlamalarına katılmaya davet etti; Bu, dünyanın dört bir yanındaki yedi ülkenin yeni yıla girme kutlamalarına denk gelecek.

Trump suikastine ilişkin 5 maddelik ön rapor! Trump suikastine ilişkin 5 maddelik ön rapor!

Etkinliklere, farklı eğlence gösterilerine ve büyüleyici havai fişek gösterilerine ek olarak konuklar dünyanın dört bir yanından 90'dan fazla kültürü keşfedebilir ve 3.500'den fazla alışveriş noktasında, 250'den fazla lezzetli yemek mekanı ve sanatsal performansta farklı alışveriş deneyimlerinin keyfini çıkarabilirler. 40'tan fazla ülkeden sanatçıların sunduğu, 195'ten fazla heyecan verici gezi, oyun ve çeşitli eğlence mekanlarının yanı sıra, bunların tümü konuklara onları daha harika bir dünyaya harika bir yolculuğa çıkaran sürükleyici aile deneyimleri sunuyor.

Küresel Köy kapılarını öğleden sonra dörtte açıyor ve çalışma saatleri, 24-30 Aralık arasındaki dönemde sabah saat bire ve girişin yalnızca belirli kişilerle sınırlı olacağı 31 Aralık sabah saat ikiye kadar uzatıldı. Kadınlar ve aileler, misafirlerin gerçekleşen tüm kutlamaların keyfini çıkarabilmesi için Global Village tarafından Yeni Yıl vesilesiyle sunuldu.

Küresel Köy kutlamaları ana sahneden, Çin'de saat 20.00'de, Tayland'da saat 21.00'de, Bangladeş'te saat 22.00'de ve Hindistan'da Yeni Yıl için geri sayımın başlamasıyla birlikte destinasyonun silüetini aydınlatacak çarpıcı havai fişek gösterileriyle başlayacak. En büyük kutlamalar Birleşik Arap Emirlikleri'nde saat gece yarısına ulaştığında, Türkiye'de ise gece yarısından sonra saat birde gerçekleşecek.

Editör: Habererk Com