Mümin İnan Devlet Bahçeli’nin MHP grup toplantısında, "İP başkanının bile bile inadına yapar gibi Rize'ye gitmesi yalnızca düşüncesizlikle, sorumsuzlukla, öngörüsüzlükle izah edilemez. Siyasi hayatı kumpaslarla, yalanlarla, çıkar hesaplarıyla heba olmuş bu şahsın Netanyahu benzetmesinden sonra Rize'ye ziyaretinden anlaşılıyor ki baştan ayağa olay çıkarmak için planlanmıştır" demesine tepki gösterdi.

İYİ Parti İnan “Rize’ye gitmek için DB den izin mi alacağız? Biz hür irademizle her yere gideriz. İzinsiz adım atamayanlar düşünsün!” paylaşımında bulundu.

AYNI MÜMİN İNAN AADAYLI İÇİN DEĞİL ADAY ADAYLIĞI İÇİN İZİN İSTEMİŞ

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MHP eski Belediye Başkanı Mümin İnan Niğde’den milletvekili olabilmek için “Bu gün hayırlarla bir Ankara yolculuğuna çıktık. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin, milletvekilliği A. Adaylığı için iznini aldık.” demesi,sosyal medya kullanıcıları tarafın ilginç bir durum olarak değerlendirildi.

Mümin İnan MHP’den Niğde Belediye Başkanı ve 2007-2011 Niğde milletvekili oldu. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti Niğde Belediye Başkan adayı olmuştu.

Editör: TE Bilişim