Alman devi Bayern Münih'in yıldızlarından Jerome Boateng'in eski kız arkadaşı Kasia Lenhardt, yıldız oyuncu ile ayrıldıktan 1 hafta sonra Berlin'deki evinde ölü bulundu. Lenhardt'ın ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.

POLİS DEPARTMANI AÇIKLAMA YAPTI

Berlin Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada ''Dün saat 8:30'da intihar şüphesi ile bir operasyon düzenledik. Eve girdiğimizde cansız bir bedenle karşılaştık. Evde başka kişilere ait bir kanıt bulunamadı.'' denildi.

1 HAFTA ÖNCE AYRILDILAR

2 Şubat'ta Instagram üzerinden açıklama yapan Boateng, Kasia Lenhardt ile ilişikilerini sonlandırdıklarını açıklamış, ''Medyanın da bildiği gibi Kasia Lenhardt ile ilişkimi sonlandırdım. Yollarımız artık ayrıldı. Bu üzücü bir durum ama ailem ve benim için tek doğru olanı buydu. Kasia'ya en iyi dileklerimi iletiyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

32 yaşındaki oyuncunun eski sevgilisi Rebecca Silvera, Alman futbolcunun yeni sevgilisi ve yakın arkadaşı olan Kasia Lenhardt'ı Boateng'i elinden almakla suçlamıştı.

Silvera, "En kötü ve en acı verici kısmı ise beni kopyalamaya ve benim gibi şeyler yapmaya başlaması. Benimle alay etmek, manipüle etmek ve beni daha fazla incitmek için bunu yapmasıydı" açıklamalarında bulundu.

Editör: TE Bilişim