ABD'de iç gerilim sürüyor

Seçimlere hile karıştırıldığını, Anayasal sistemin rayından çıktığını, ülkenin Marksist diktatörlüğe doğru ilerlediğini söyleyen 120 emekli general ve amiral ABD'de muhtıra yayınladı.

ABD'de 120 emekli amiral ve general ulusal güvenliği tehdit edecek adımların atıldığını ifade ederek ABD Başkanı Joe Biden'a ithafen çok sert bir bildiri yayınladı.

120 emekli amiral ve general seçimlere hile karıştırıldığını, Marksist diktatörlüğe doğru ilerlendiğini ifade etti.

"ULUSUMUZ BÜYÜK BİR TEHLİKE İÇİNDE"

Mektupta yer alan bazı ifadeler şöyle:

"Ulusumuz büyük bir tehlike içinde. Anayasal Cumhuriyetimizin hayatta kalması için savaşıyoruz. Çatışma, sosyalizm ve Marksizm destekçileri ile Anayasal özgürlük ve özgürlük taraftarları arasında.

2020 seçimleri sırasında 317 emekli tarafından "Kıdemli Askeri Liderlerden Açık Mektup" imzalandı. Generaller ve Amiraller, 2020 seçiminin ülkenin kurulmasından bu yana gerçekleşen en önemli seçim olabileceğini söyledi. "Demokrat Parti'nin Sosyalistleri ve Marksistleri kucaklamasıyla, bizim tarihsel yolumuz tehlikede. " Maalesef, bu ifadenin gerçekliği seçimden sonra çabucak ortaya çıktı.

"Halkın iradesini" doğru bir şekilde yansıtan adil ve dürüst seçimler olmadan Anayasal Cumhuriyet kaybedildi. Ek olarak, seçimlerde "Hukukun Üstünlüğü" uygulanmalıdır. FBI ve Yüksek Mahkeme, seçim usulsüzlükleri olduğunda hızlı hareket etmelidir.

Seçimlerin yanı sıra, mevcut yönetim bizim bölgemize bir saldırı başlattı. Anayasal haklarda diktatörce davranarak, Kongre'yi atlayarak, önceki yönetiminin etkili politikalarını ve düzenlemelerini tersine çeviren 50 Başkanlık Kararnamesini imzaladı. Dahası, aşırı kapanma, okul ve işyerlerinin kapatılması gibi nüfus kontrol eylemleri endişe verici. Yazılı ve sözlü ifadenin sansürlenmesi, temel haklarımıza yapılan doğrudan saldırılardır.

Biz, Sosyalizme, Marksizme, İlerlemecilike göre hareket edecek politikacıları sorumlu tutmalı, Anayasal Cumhuriyetimizi desteklemeliyiz.

Tüm Amerikalılara, özellikle orta sınıfa odaklanırken, bizi savaşan gruplara ayırmak için kullanılan yönetimde değil bize karşı mali açıdan sorumlu bir yönetimde ısrar edin."

BİLDİRİNİN ORİJİNAL METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilişim