Sabır Meşhur’un anlattıkları her ne kadarda ortaokul seviyesinde olsa da, biz anlattıklarının halk seviyesine inmek olarak nitelendirdik.

Sabır Meşhur’un aşırı bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi ise gözümüzden kaçmadı tabiî ki.

Sabır Meşhur’un videosundan bazı kesitler ise şu şekilde;

“Tuhaf ve ilginç bir şekilde Arap liderlerin Türkiye ve Türklere sebepli veya sebepsiz olarak hakaret ettiklerini görüyoruz.

Hatta Erdoğan Mısır'daki darbeyi kabul etse Mısır'a gidip Sisi ile görüşse onu kucaklasa ona büyük miktarda para ödese ve Mısır halkını Sisi’yi desteklemeye davet etse Sisi ve onun darbeci medyası aynı şekilde Türkiye'ye hakaret ederken görebiliriz.

Bu durumu Kral Sayman ile de görüyorduk. Erdoğan Suudi Arabistan'a gittiğinde Selman'ı kucaklar ona saygı ve hürmetle davranırdı. Sonunda ise şaşırtıcı olarak Kral Selman ve Suudi ailesinin Türkiye'nin lideri vasıfla Erdoğan'a Türkiye'ye ve hatta Türk halkının kendisine hakaret ettiğini görüyoruz.

Hatta Arap birliğini varlığı ile yokluğu bir olan oluşum olarak görüyoruz.

Arap toplumu içinde kimse onun varlığını hissetmez. Arap liderlerinin her sene bir araya geldiği ve aslında varlığı bile hissedilmeyen bu Birlik Arap toplumu nezdinde alay konusu olmaktan başka hiçbir önem taşımamaktadır.

Hiçbir faaliyeti olmayan bu birlik, Türkiye konuştuğunda veya bir kelime sarf ettiğinde, bu Arap liderleri Arap Birliği isminde bir şey olduğunu hatırlıyor ve bir araya gelip Türkiye aleyhinde oy kullanıyorlar.

Yani Türkiye'nin Libya ve Suriye müdahalesine karşı çıkıyorlar. Ancak Rusya'nın müdahalesine hoş karşılarlar, Fransa'nın müdahalesini hoş karşılarlar, ABD İsrail İran ve bütün müdahaleleri kabul ediyorlar.

Ancak ve sadece Türkiye'yi kabul etmiyorlar.

Peki, neden?” diyerek konuşmasına devam etti.

Editör: TE Bilişim