Azerbaycanlı gazi gazeteciler DHA'yı ziyaret etti
Karabağ Savaşı'nda gazi olan Azerbaycanlı gazeteciler, Demirören Haber Ajansı'nı (DHA) ziyaret etti. Medya-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Cemal Sonsay ve Dilek Atçeken'in de eşlik ettiği gazeteciler; Bahrüz Mammadzada, Daşqın Ezizov, Elşad Eyvazov, İlham Agayev, Mail Esgerov, Meğrur Eliyev, Rəşad Baxşəliyev, Rəşad Rəşidov, Rza Babirov ve Yelmar Məmmədli, DHA Genel Müdürü Cemal Coşkun tarafından karşılandı.
DHA Genel Müdürü Cemal Coşkun, ziyaret sırasında ajansın faaliyetleri, habercilik ilkeleri ve dijital medyadaki etkisi hakkında bilgi verdi. Azerbaycanlı gazetecilerle medya alanındaki tecrübeler paylaşıldı ve iki ülke basını arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi konuları ele alındı.
Karşılıklı hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona eren ziyaret, iki ülke basını arasında önemli bir dayanışma göstergesi oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.