Wuhan - Pekin = 1052 km
Wuhan - Milano = 8700 km
Wuhan - New York = 12000 km
Wuhan - Londra = 8880 km
Wuhan - Paris = 8900 km
Wuhan - İspanya = 9830 km
Wuhan - Hindistan = 3575 km
Wuhan - İran = 6560 km

Bir şeyler yanlış!

Corona virüsü, Çin'deki Wuhan şehrinden kaynaklandı ve şimdi dünyanın her köşesine ulaştı, ancak bu virüs Çin'in başkentine ulaşmadı.

Wuhan yakınlarındaki Şangay’da, neden yok?

Pekin, Çin'in tüm liderlerinin yaşadığı, askeri liderlerin burada yaşadığı, Çin'in gücünü yönetenlerin burada yaşadığı şehirdir, Pekin'de karantina neden yok?  Corona'nın burada bir etkisi yok, neden ?

Şangay, Çin'in ekonomisini yöneten bir şehir, Çin'in ekonomik başkenti, burada Çin'in tüm zenginleri yaşıyor, Sektörü çalıştıranlar burada ve burada koronanın etkisi yok! Neden?

Corona, tüm dünyada panik yaratması gereken pandemik bir virüstür, ancak Corona durdurulamadı!  Corona dünyanın büyük şehirlerinde terör yarattı, peki bu virüs neden Pekin'e ulaşmadı ? Neden ?

Pekin ve Şangay, Wuhan'a bitişik bölgelerdir. Wuhan'dan virüs dünyanın her köşesine ulaştı, ancak bu virüs Pekin ve Şanghay'a ulaşmadı, Neden? 

Bugün, tüm Hindistan karantinada,  ekonomi durma noktasına geldi, ancak Çin'in tüm büyük şehirleri açık ve şimdi 8 Nisan'dan itibaren Çin Wuhan'ı açıyor.  Bütün dünya virüsle kaplanmış.  Şimdi Çin'de yeni vakalar gelmiyor ve Çin’de yok.  Neden ...?  *
 

Editör: TE Bilişim