Cem Uzan‘ın yurt dışında varlık içinde yaşadığı herkesin bildiği bir gerçek. Öncesinde de varlıklı bir aileden gelen Uzan, ülkeyi terk etmek zorunda kaldı. Ancak şu an yurt dışında şaşalı ve lüks içinde yaşamaya devam etmekte. Sayısız otomobil, özel jet, yatlar, kullanmaktan çekinmediği helikopter ve etrafında emir bekleyen onlarca insan… Her ne kadar yanında para götürmüş olduğu söylense de herkesin bildiği gibi taşıma suyla değirmen dönmez. Elbette bir yatırım aracıyla parasına para kattığı ve bu şekilde varlıklı hayatını devam ettirdiği bir gerçek.

Cem Uzan’ın Merak Edilen Para Kaynağı

Bir çok ünlü iş adamı varlık içinde yaşıyor ancak Cem Uzan’ın her şeyi geride bırakıp küçük bir varlıkla yurt dışına yerleştiği bilinmekte. Bunun yanı sıra artık bilinen şirketler sahibi değil, şarkıcı değil, oyuncu değil ya da bildiğimiz ünlü bir icadı yok. Peki Uzan bu durumda nasıl bu kadar zenginliği devam ettirmekte?

Bu lüks yaşamın kaynağının nereden geldiğinin cevabını Uzan net olarak paylaşmıyor. Bu durum herkesin daha da merak etmesine yol açıyor. Servetinin çoğunu kaybetmişken nasıl birden geri kazandığı ve lüks içinde yaşadığı sorularına hep kaçamak cevaplar vermeyi tercih ediyor. Bu konu elbette çeşitli spekülasyonlar mevcut. Ancak Uzan’ın yakın çevresinden sağlam bir kaynaktan edinilen bilgiye göre, FX ROBOT yatırım araçlarını kullanıyor. İşte bu yakın çevresinde bulunan arkadaşından edinilen bilgiye göre, Uzan’ın herkesten sır gibi sakladığı servetine servet katma aracı ortaya çıkmış oldu.

Cem uzan FX Robot kullanıyordu ancak akılda soru işaretleri kaldı. Çünkü Uzan bu yatırım aracını kullanmaya ilk başladığında bu sistem düşüşteydi. Peki Uzan’ın serveti bu düşüşe rağmen nasıl arttı? Nihayet bir gazeteci bu konu üzerinde uzun uğraşlar sonucu Uzan’ın nasıl servetine servet kattığını araştırmaya koyuldu. Cem Uzan bilindiği üzere yaşadığı tecrübeleri de göz önüne alarak insanlara güvenmekten geri duran biri. Ancak bir şeyi hesaba katmamıştı, yakın çevresinde sırlarının farkında olan birkaç kişi vardı.

Haber sağlayan gazetecinin herkesi şaşırtacak sonuca doğru yol alması bu noktada başladı. Cem Uzan’ın yakın çevresiyle iletişim kurmaya çalışan ısrarlı gazeteci, Uzan’ın samimi olduğu arkadaşlarından biriyle bağlantı kurmayı ve güvenini kazanmayı başardı. Arkadaşı şu bilgileri paylaştı:

‘’Cem pek insanlara güveni olmayan biri. Zaten geçmiş tecrübelerinin bir kısmına basın da hakim. Özellikle yatırımları konusunda çok ketum. Yakın çevresiyle bile bu konuları paylaşmaktan hoşlanmıyor. Bu durum duyulursa yaygınlaşacağını ve gelirinin azalacağını düşünüyor. Aynı zamanda gizemli kalmakta hoşuna gidiyor. Tabi ben sistemin duyulması hususunda Cem ile aynı düşüncede değilim. Bu sistemi kullanıp para kazanan sadece o değil. Öğrendikten sonra ben de kullanmaya başladım ve hatırı sayılır bir servet kazandım. Fx Robot’u yatırım aracım olarak kullanmaya devam ediyorum. Ancak en başta mütevazi bir hayatla yetinmek bana göreydi çok fazla risk almaktan kaçınmıştım. Nitekim şu an Cem’in servetine servet kattığını gördükçe keşke en başından riski göze alıp büyük adımlarla ilerleseydim diyorum. Sistemden kısaca bahsedeceğim:

”Fx Robot adı verilen bir sistem. Piyasalar değer kaybetmeye veya değer kazanmaya başladığında ortaya çıkan gerilimden kazanç sağlamayı hedefliyor. Dünya genelinde sürekli piyasa dalgalı hale gelince milyarderler bu durumdan hiçbir koşulda olumsuz etkilenmek istemedi. Bu sayede böyle bir sistemin gelişmesine yatırım yaptılar. Bill Gates, Elon Musk gibi isimleri de duymuşsunuzdur Trading yaparak yatırım yapıyorlar diye. Piyasalarda dengesizlik sebebiyle para kaybetme ihtimali ortaya çıkınca bu sisteme duyulan ihtiyaç arttı. Yazılımcılar al-sat yetkileri üzerinden işlem yapmaya başladılar bunun sonucu olarak gece uyurken dahi yatırımları kar etmeye devam etti. Cem de bu şekilde aslında kılını bile kıpırdatmadan kazanmaya devam ediyor. Bunu paylaşıyorum Cem ile hala görüşürüz her ne kadar yatırım yöntemini bir sır gbi saklanması gerektiğini düşünse de bu sitemin yaygınlaşması hepimizin faydasına olacak.”

Paylaşılan bu bilgilerden sonra bu sistem internet tarayıcılarında en popüler arama başlığı oldu. Bir çok küçük büyük yatırımcı bu teknolojiden faydalanmak için araştırmalara başladı. 

Editör: TE Bilişim