İran: İsrail İHA saldırısında iki polis memuru öldü

İran: İsrail İHA saldırısında iki polis memuru öldü
İsrail'in İran'a düzenlediği İHA saldırısında iki İranlı polis memuru hayatını kaybetti.

İranlı yetkililer, İsrail'in İran'ın batısını hedef alan insansız hava aracı (İHA) saldırısında iki polis memurunun hayatını kaybettiğini açıkladı. Hamedan eyaletinde, Asadabad kentinin kamu güvenliği polisinden sorumlu komiseri Binbaşı Habibollah Akbaryan ve İkinci Teğmen Amirhossein Seifi, saldırıda yaşamını yitirdi.

İsrail'in dün gerçekleştirdiği saldırının ardından başlayan çatışmalar sürüyor. İran ve İsrail karşılıklı askeri operasyonlara devam ediyor. İran merkezli Tasnim Haber Ajansı, İsrail'in bugün Kirmanşah eyaletindeki İmam Hasan askeri üssünü hedef aldığını doğruladı. Üste birden fazla patlama yaşandı ve bölgeyi yoğun bir duman tabakası kapladı.

İsrail Ordusu Radyosu, öğleden sonra İran'ın kuzeybatısındaki Tebriz kentinde yeni bir İsrail hava saldırısı dalgası gerçekleştiğini duyurdu. İran devlet medyası Mehr Haber Ajansı, saldırının Tebriz Rafinerisi yakınlarında meydana geldiğini, sınırlı hasara yol açtığını ve bölgede duman yükseldiğini bildirdi.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.