~~
Köpek Yeme Festivaline Onbinlerce Kişi Katıldı!

Şok görüntüler!

Çin’in Yulin Kenti’nde düzenlenen ürkütücü festivale Dünya’nın dört bir yanından gelen köpek eti severler katıldı...
 ...
Ilgili Video: http://youtu.be/TKOQIuHI3Eo


Miror tarafından geçilen haberde, 3 gün boyunca devam edecen festivalde 10 bin kadar köpeğin yenildiği ifade edilerek hayvan hakları savunucularının bu barbar gıda etkinliğini durdurmak için harekete geçtikleri belirtildi.
 Hayvan hakları savunucuların festivali sabote etmemesi için şehir sakinleri ise kedi ve köpekleri öldürmeye günler öncesinden tamamlamıştı. Yulin’de boğularak ve boğazları kesilerek katledilmiş hayvanların görüntülerinin yer aldığı videolar, Çin merkezli internet sitelerinde yayımlanıyor.

Şiddet unsurları içeren acımasız etkinliğe karşı çıkan hayvan hakları savunucuları, yayımladıkları videoda, ‘‘Söz konusu etkinlik tam bir delilik örneği… Kesinlikle durdurulması gerekmektedir’’ şeklinde ifadeler kullanarak, Çin’de son derece hareketli bir kedi – köpek eti karaborsasının bulunduğunu belirtti.

Yulin Belediye Başkanı’nın aksine, söz konusu festivalin şehrin imajına ciddi manada zarar vereceğini söyleyen hayvan hakları savunucuları, genelde kolay para kazanmak isteyen hırsızlar tarafından çalınan ev hayvanların söz konusu festivalde yenildiklerini ifade ediyor. Hırsızlar, sahiplerinin söz konusu hayvanları bir daha göremeyeceklerini bildikleri için herhangi bir endişe duymadan faaliyetlerine aktif bir şekilde devam ediyor.

Editör: TE Bilişim