TERÖRİSTLERİ  UYARIYORUZ: TÜRK BAYRAĞI TÜRK'ÜN NAMUSUDUR!

43 bin tane sivil Türk vatandaşını  katleden; vahşi, ilkel ve barbar  terörist örgütü sözde #Afrin'deki #Zeytindalı hareketi bahanesiyle, Bordeaux'da Marıgnane ,Brest ,Rennes ve bügünde Strazburg'da , Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde Türk bayrağını el uzatma ve yakma cüretini göstermiştir.

İşin acı tarafı şudur ki; Fransa'da ve Avrupa'da Türk bayrağını yakmak suç teşkil etmezken..!!!
Fransa'da  ve Avrupa'da  Teröristte karşı duran kişiler  tehdit ediliyorlar ama bu TEHDİT edenlerin hakkında hiç bir yasal işlemler bir türlü başlatılmıyor Suç duyurlarına ramen .!!

Bitmek tükenmek bilmeyen, Türklük düşmanlığı Türk'e  karşı nefretleri ve kinleri bu mahlukatlar, Türk insanına olan nefretlerini her gün daha da körüklemekte ve yeni nesillerini de tek  değerlerine,  "Türk düşmanlığına" göre yetiştirmekte. 
Biz ise "suçluluk psikolojisi" ile suni bir kardeşlik  yaratma ve yavaş yavaş sindirilme noktasına gelmekteyiz...

Kısacası bu teröristler Türk'e karşı  büyük bir kin ve  bilinçle kavrulmaya devam ederlerken, biz ise sessizlik içinde uyuyor ve onlara jest peşinde koşuyoruz.!!!

 Sözün özü, bilinmelidir ki, Türk'ün kutsallarına saygı göstermeyip biat etmeyenin kutsalını tanımayız.!!! Buna sessiz kalacağımızı sanmasınlar!

objectif21

Editör: TE Bilişim