Rus polisi, Türk televizyon kanallarından biri olan FOX TV'de yayınlanan İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat programına müdahalede bulunduğu anlar sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin arasında bugün Moskova'da gerçekleştirilen görüşmeyi yakından takip eden FOX Haber Ankara Temsilcisi Tülay Ünal Öçten oldukça zor anlara tanıklık etti. İsmail Küçükkaya tarafından sunumu gerçekleştirilen Çalar Saat programına canlı bağlanan Öçten'e Rus polisi engel oldu.

Rus Polisinden Engel

Küçükkaya tarafından yöneltilen soruları canlı yayın esnasında cevaplandıran Tülay Ünal Öçten, Rus polisinin kamera önüne geçmesinin akabinde yayına ara vermek ve kesmek durumunda kaldı. Tülay Ünal Öçten daha sonrasında da canlı yayındaki zor anlara rağmen tüm bilgileri İsmail Küçükkaya'ya aktarmak için elinden gelen gayreti gösterdi.

Öçten daha sonrasında da yayını bitirerek zor anların bitmesini sağladı. İsmail Küçükkaya'da gerçekleşen yayının hemen akabinde Rus polisine büyük bir tepki göstererek haber alımının asla engellenemeyeceğinden bahsetti.

Editör: TE Bilişim