Şam'da İsrail saldırısı: 1 ölü, 18 yaralı

Şam'da İsrail saldırısı: 1 ölü, 18 yaralı
İsrail'in Şam'a düzenlediği saldırıda 1 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.

Suriye'nin başkenti Şam'a yönelik İsrail'in ikinci saldırısında, Suriye Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasına göre 1 kişi hayatını kaybetti ve 18 kişi yaralandı.

Suriye Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Şam'daki Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Savunma Bakanlığı'nı hedef alan son saldırının bilançosunu güncelledi. Bakanlık, saldırıda bir kişinin öldüğünü ve 18 kişinin yaralandığını duyurdu.

İsrail, Süveyda'da pazar günü başlayan çatışmaların ardından Şam'a bağlı güçlerin Süveyda'ya girmesine tepki olarak bu saldırıyı düzenledi ve hükümet güçlerinin İsrail sınırında konuşlanmasına izin vermeyeceğini açıkladı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.