Ünlü oloğun ilk incelemesinde vücudunda darp izine rastlanmadı. olog Anna Ambartsumyan, Rusya'nın en ünlü isimlerinden biriydi.

Rusya'nın en ünlü isimleri arasında yer alan psikolog ve olog Anna Ambartsumyan, otel odasında çıplak halde ölü olarak bulundu.

Ülkedeki televizyon programlarında ilişkiler üzerine yorum yapan Anna Ambartsumyan, özellikle üzerine verdiği tavsiyelerle tanınıyordu.

Moskova'daki 5 yıldızlı bir otel olan 'Peter I'in 546 numaralı odasını kiralayan Anna Ambartsumyan'dan haber alamayanlar, 26 yaşındaki genç kadının durumundan endişe etti.

Otel görevlileri Anna'nın odasına girince korkunç manzarayla karşılaştı. Yatakta çırılçıplak halde bulunan Anna'nın nefes almadığı ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Anna'nın cansız bedeni bulunmadan yaklaşık 8 saat önce öldüğü belirtilirken, yatağında bir prada marka çanta ve ilaçlar olduğu ifade edildi.

olog ve psikolog olmasının yanında, kendisini 'psişik' olarak tanımlayan Anna'nın büyük bir hayran kitlesi bulunuyordu.

Bazı zengin hayranlarının genç kadına Bentley ve Aston Martin marka otomobiller hediye ettiği gündeme gelmişti.

Genç kadın bir süre önce Ruslan adında zengin bir iş adamı ile hayatını birleştirmişti.

Ünlü bir avukat, genç kadının çok para kazanmasına rağmen borçları olduğunu ifade ederek, "Günde 20 kez arayan alacaklılar onu bunaltmıştı ve tehdit ediyorlardı. Kendisine yapması gerekenleri söyledim" dedi.

Adli Tıp, tam otopsinin ardından kesin ölüm nedeninin belirleneceğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim