Pakistan'da yılbaşı akşamında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kurt adam kostümüyle sokaklarda uluyarak gezip vatandaşları korkutan bir vatandaş gözaltına alındı.

Pakistan'daki Samaa News haber ajansı, Şah Kabul polisinin Peşaver kentinin Moti mahallesinde oturan adamı, motosikletini kullanırken insanları uluma benzeri seslerle korkuttuğu iddiasıyla gözaltına aldığını bildirdi.

Kentin polis teşkilatı, kimliği henüz açıklanmayan şahsa yönelik ilk tutanağı hazırladıklarını, adamın neden böyle bir şey yaptığını araştırdıklarını belirtti.

Kurt adam kostümlü adamın, polis nezaretindeki fotoğrafıyla motosikletini kullanırken alınan görüntüsü, sosyal medyada farklı tepkiler aldı.

Gazeteci Ömer R. Kureyşi, şahsın yüzünü kapatan kurt adam maskesini taktığı ve elleri kelepçeli vaziyette iki polis memurunun yanında durduğu bir fotoğrafını Twitter'da paylaştı.

Sosyal medyada gündem olan bu paylaşım, polisin korona virüs kısıtlamalarına uygun şekilde yüzünü kapatmış bir adamı bu nedenle gözaltına almasındaki ironiyi işaret etti.

Samaa News ajansına göre fotoğraflar Peşaver sakinleri arasında da WhatsApp üzerinden yaygın olarak dolaşıma girmiş. Sosyal medyada gündem olan bu olayla ilgili;

"Bu elemandan korkup korona virüs varken yılbaşında sokağa çıkmıyorlar, herkes güvende kalıyor. Bu iyi bir şey değil mi?"

"Belki de salgın bu kadar kötüyken risk almak istemedi. Bu maske Kovid-19'a karşı mücadelede dört dörtlük bir silah"

"Giydiği şey kişisel koruyucu donanımdan daha iyi aslında. İnsanları uzakta tutarak kendisini de Kovid'e karşı korumuştur" gibi yorumlar yapıldı.

Editör: TE Bilişim