Süper spor otomotiv devi Bugatti, özel müşterileri için kişiselleştirilmiş modeller sunmaya devam ediyor. Bugatti, bir müşterisinin isteği üzerine tasarladığı dünyadaki tek "Chiron Super Sport Golden Era" modelini tanıttı.

Bugatti, adını açıklamadığı özel bir koleksiyoncusu için kişiselleştirdiği yeni modeli Chiron Super Sport Golden Era’yı otomobil severlerin beğenisine sundu. Bugatti’nin 100. yılını da temsil eden yeni modeli "Chiron Super Sport Golden Era"nın yapımı tam 2 yıl sürmüş. 

‘Golden Era’ üzerinde 400 saat boyunca çalışmalar marka tarihinin önemli kilometre taşlarının el çizimlerini taşıyor. 

Bugatti'den yapılan açıklamada, ‘Golden Era’ modelinin şimdiye kadar yapılan en zorlu kişiselleştirme çalışması olduğunu bildirildi.  

Dore olarak bilinen altın tonu ve Nocture Black renkleri üzerine işlenen otomobilin yolcu tarafında Type 41 Royale ve Type 57 SC Atlantic gibi simge modellerin olduğu 26 eskiz ile sürücü tarafında 1987’den sonra üretilen 19 modelin eskiz çalışması yer alıyor.  

Kişileştirilmiş modeldeki özel işçilik EB110, Chiron, Veyron, Type 35, Type 57 SC Atlantic ve Type 41 Royale gbi modellerle kabinde de devam ediyor.  

Sadece bir adet üretilen modelin fiyatı da açıklanmadı.  

Editör: Yadigar Hanım