Galatasaray'da Dursun Özbek'in yeniden başkanlık yarışını ikinci kez kazanan Dursun Özbek, futbol takımı yapılanması için çalışmalara hız verdi.

Başkanlık seçimi nedeniyle transfer çalışmalarında rakiplerinin gerisinde kalan Galatasaray'da Özbek'in Pasquale Sensibile ile yolları ayırarak sportif direktörlük koltuğunu Cenk Ergün'e teslim etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktörlük için birçok isim ortaya atılmaya devam etse de Domenec Torrent sonrasında kiminle yola devam edileceği netlik kazanmış değil.

Ancak Özbek yönetiminin tek yerli adayının Okan Buruk olduğu, yabancı listesinde ise De Zerbi ve Marcelo Gallardo'nun ön plana çıktığı konuşuluyor.

2019-2020 sezonunda Başakşehir ile şampiyonluk ipini göğüsleyen genç teknik direktör, 30 Haziran'a giden süreçte aday olan Metin Öztürk'ün ekibi ile görüşmüş ve el sıkışmıştı. 30 Haziran seçimleri mahkeme kararıyla iptal edildikten sonra Öztürk, Dursun Özbek ile bir araya gelmiş ve adaylıktan çekilerek Dursun Özbek'in ekibine girmişti. Özbek yönetiminde 2. Başkan olarak görev alacak Öztürk, başkanlık seçiminden sonra da Okan Buruk'un ismini telaffuz etmiş ancak son kararı Özbek'in vereceğinin altını çizmişti.

Florya'da yeni sezon hazırlıkları için Haziran ayının son haftasında toplanacak olan sarı kırmızılılarda bir hafta içerisinde teknik direktörünün netleşmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim