BİR FIKIHCI DÜŞÜNÜN: 15 Temmuza kadar yazdığı eserlerde güleni müceddit, müctehit yapmış. Ama 15 Temmuz sonrasında müceddit ilan etitği Gülen’i bu kez dinden çıkarmış!!!

BİR SOSYOLOG DÜŞÜNÜN: 15 Temmuz öncesi yazdığı eserle Gülen’in yapılanmasını sivil toplum yapılanmasına en güzel örnek göstermiş, ama 15 temmuz sonrası yazdığı kitapta FETÖ’ye FETÖ bile diyememiş!!!

BİR YAZAR DÜŞÜNÜN: Yıllarca FETÖ’ye atıp tutmuş. Sonra gazetesinden kovulunca soluğu FETÖ’nün dergisinde almış. Yıllarca FETÖ’yü yüceltmiş. Ama 15 temmuz sonrası FETÖ’nün ne kadar alçak olduğuna dair yazılar yazmış!!!

BİR GAZETECİ DÜŞÜNÜN: Yıllarca kendini FETÖ’nün sağ kolu olarak pazarlamış. Ama gücün dönmesi ile soluğu hükümetin yanında alarak FETÖ’yü deşifre etmiş. Fakat yıllarca FETÖ’nün sağ kolu olarak FETÖ’nün TSK, yargı ve emniyetteki mahrem yapılanmasından haberi yokmuş!!!

BİR BELEDİYE BAŞKANI DÜŞÜNÜN: 15 Temmuza kadar FETÖ’yü ve Fetöcüleri beslemiş. Hala da el altından besliyor ama hala görevi başında bulunuyor.

BİR İŞADAMI DÜŞÜNÜN: ömrünü ve servetini FETÖ’ye adamış. Ege bölgesinde FETÖ’ye hizmette neredeyse tek adamcılığa oynamış. Ama şimdilerde itirafçı olduğu için hem serbest bırakılmış hem de malları iade edilmiş!!!

BİR VEKİL DÜŞÜNÜN: 17/25 Aralık öncesi Pennsylvania’ya giderek FETÖ’nün elini öpmüş. 15 Temmuz olmuş. Hala ağzından fetö kelimesi çıkmamış. Fetö ile görüşmesi hakkında en ufak bir pişmanlık açıklaması yapmamış ama yeniden vekil seçilmiş ve önemli görevlere getirilmiş..

BİR SİYASETCİ DÜŞÜNÜN: “Bana ahmak diyebilirsiniz ama ben FETÖ’nün terörist olduğunu 16 Temmuz’da duydum” diye açıklama yapmış ama bunun hakkında en ufak bir soruşturma bile açılmamış. Üstüne üstlük oğlu vekil yapılmış!!!

BİR BELEDİYE BAŞKANI DÜŞÜNÜN: Kendi partisinin genel başkan yardımcısı “bulunduğu şehri parselleyerek FETÖ’ye peşkeş çekti” açıklamasını yapmış ama bu başkan hakkında şimdiye kadar en ufak bir soruşturma bile açılmamış!!!

BİR DİN ADAMI DÜŞÜNÜN: ömrünü Fetöcülere adamış. Fetöcülerin en stratejik kurumlarında kuruculuk yapmış. Ama hakkında en ufak soruşturma açılmadığı gibi mükafatlandırılarak Türkiye’nin en önemli dini kuruluşunun başına getirilmiş!!!

BİR POLİTİKACI DÜŞÜNÜN: Dershaneler kavgası sırasında hem de kendi partisinin il binasında açıklama yaparak paralelcileri savunmuş ve paralel diye bir şeyin olmayacağına inandığını açıklamış ama bu kişi kendi partisinin genel başkan yardımcısı yapılarak Fetöcüleri temizleme komitesi başkanı yapılmış.

BİR ESKİ BELEDİYE BAŞKANI DÜŞÜNÜN: Türkiye’de seksen milyarın Fetö ile irtibatı vardır diye açıklama yapıyor ama bu kişi gelecek seçimlerde partisinin belediye başkanlarını seçilecek birimin başına getiriliyor.

BİR BAKAN DÜŞÜNÜN: Bakanlığı sırasında bütün Fetöcüleri en kilit noktalara sokmuş. Adalet mekanizmasını altüst etmiş ama Bakanlığı bırakmasına rağmen fetöcülüğü hususunda hakkında en ufak bir soruşturma açılmamış!!!

BİR ESKİ VALİ DÜŞÜNÜN: TRT’nin başında iken burayı FETÖ’nün çiftliği haline getirmiş. Ama hakkında en ufak bir soruşturma açılmamış valiliğe devam ediyor.

BİR YAYIN YÖNETMENİ DÜŞÜNÜN: 17/25 Aralık tarihine kadar “ben gazetemde ve televizyonumda Hoca efendi aleyhinde bir şey söylettirmem” diyor ama şimdilerde en azılı Fetö düşmanlığı yapıyor.

BİR YAZAR DÜŞÜNÜN: 15 Temmuza kadar hep Fetöcülerden geçinmiş. FETÖ’yü kötüleyen benim gibilerin hoca efendisine hakaret ettiğini açıklamış ama 15 Temmuz sonrası hemen kitap yazarak Fetullah’ın ne kadar kötü biri olduğunu ilan etmiş. 15 Temmuza kadar FETÖ’nün kurumlarından geçinirken şimdi hükümetin kurumlarından geçiniyor.

BİR HAKİM DÜŞÜNÜN: Ceza hukukunda tarif edilmemiş bir suçtan dolayı kimseye ceza veremeyeceğini kabul etmesine rağmen sırf bir hakime paralel dediği iddiasıyla açılan davada sanığa ceza veren bir hakim var ama yaptığı cezasız kalıyor ve durmadan terfi ediyor.

BİR REKTÖR DÜŞÜNÜN: Üniversitesinde kendisine itaat etmediği için onlarca kişiyi FETÖ’cü ilan ederek meslekten attırıyor; yaptığı açığa çıkıyor ama bu yaptığı ahlaksızlıktan dolayı yargılanmıyor.

BİR TARİHÇİ DÜŞÜNÜN: 15 Temmuza kadar FETÖ’nün kurumlarında yöneticilik yapmış, televizyonlarında kapanana kadar program yapmış ama 15 Temmuz’da birden dönerek devletçi kesilmiş. Şimdi piyasada ünlü tarihçi olarak hükümetten geçiniyor.

BİR GAZETE DÜŞÜNÜN: 15 Temmuza kadar gülen hakkında en ufak eleştiri bile yayınlamıyordu ama şimdi FETÖ’nün en büyük düşmanı olarak yayın yapıyor!!!

BİR HAVUZ MEDYA YAYIN YÖNETMENİNİ DÜŞÜNÜN: 15 Temmuza kadar Erdoğan ile Gülen barışırsa gider Hoca efendinin elini öperim derken 15 Temmuz sonrası FETÖ’nün en azılı düşmanına dönüşmüş!!!

BİR BAKAN DÜŞÜNÜN: Bakanlığı boyunca hep Fetöcüleri korumuş ve bunu bakanlıktan ayrılana kadar yapmış. Hala da vekil seçildiği ilinde Fetöcülerin en büyük hamisi durumunu güya çaktırmadan devam ettiriyor.

BİR HÂKİM DÜŞÜNÜN: FETÖ’ye Fetö dediği için bir gazeteciye ceza veriyor ama ne hikmetse her yıl terfi ettirilerek makamı yükseltiliyor.

BİR BAYAN BAKAN DÜŞÜNÜN: FETÖ’nün kontenjanından siyasete atılmış, bakan olmuş ve miting meydanlarında Fetullah abimizi çok özledik. Artık bu hasret bitsin demiş ama bakanlık sonrası hakkında en ufak bir soruşturma açılmadığı gibi bir de büyük bir şehire belediye başkanı yapılmış.

BİR MÜSLÜMAN DÜŞÜNÜN: FETÖ’ye İslami hassasiyetinden dolayı Müslüman zannederek destek vermiş. Ama şimdi sırf verdiği destekten dolayı cezaevinde yatıyor.

Bütün bu yukarıda bahsettiğim ve FETÖ’ye hizmetleri sabit olan bakan, vali, vekil, gazeteci, tarihçi, yazar, yayın yönetmeni, gazeteci, televizyoncu vs.vs. İnsanlara dokunulmazken, haklarında en ufak bir soruşturma açılmazken sırf İslami bir yapılanma zannederek FETÖ’ye mali destek vermiş birini cezalandırmak hangi adalete, hangi vicdana, hangi İslam’a uymaktadır?

BAKAN, VALİ, VEKİL, GAZETECİ, TARİHCİ, YAZAR, YAYIN YÖNETMENİ, GAZETECİ, TELEVİZYONCU VS.VS. KİŞİLERE DOKUNULMAMASININ ALTINDA NASIL BİR GEREKÇE YATMAKTADIR?

DÜŞÜNÜN AMA KAFAYI YEMEYİN.

DÜŞÜNDÜM DÜŞÜNDÜM BU İŞLERİN İÇİNDEN ÇIKMAKTA ZORLANDIM. BU SEBEPLE BENİMLE BERABER DÜŞÜNMENİZİ ARZU ETTİM. BU HUSUSTA FİKİRERİNİZİ AŞAĞIDAKİ MAİLİME GÖNDERİRSENİZ HEM MEMNUN OLUR HEM DE BUNLARI TARİHE NOT DÜŞERİM.

HAYDİ ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.