Anadolu Üniversite Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin 2019-2020 Öğretim Yılı Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri başladı. Kayıt yenileme işlemi Ders Seçimi (Ekle-Sil) ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleştirilecek. AÖF kayıt yenileme işlemleri 18 Ekim 2019 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

AÖF'te kayıtlı öğrenciler ders seçimi yapamadan bankada ödeme bilgileri oluşmadığından öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecekler. Ders seçimi (ekle-sil) işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme kısmından gerçekleştirilecektir.

AÖF 2019 - 2020 Öğretim Yılı Güz Döneminde kayıt yeniletecek öğrencilere fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak ve öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.

DÖRT ADIMDA AÖF KAYIT YENİLEME

AÖF Güz Dönemi Derslerini Seç

AÖF 2019 - 2020 Güz Dönemi kayıt yenileme işlemi için öğrenciler ilk olarak ders seçimi (ekle-sil) işlemi yapmalıdır. Ders seçimi işlemi aof.anadolu.edu.tr adresinden gerçekleştirilecektir.

Öğrenciler ders seçimi işlemlerini ödeme yapana kadar gerçekleştirebilecektir. AÖF ödemesi gerçekleştirildikten sonra öğrenciler ders ekleyip silmemesi mümkün olmayacak.

AÖF 2019 - 2020 Güz Dönemi Ücretini Öde

Ders ekleyip silen öğrenciler daha sonra ödeme bilgilerinin olduğu sayfasında yer alacaktır. AÖF öğrencileri 2019 - 2020 Güz Dönemi ücretlerini kredi kartı/banka kartıyla Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız) Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekletirebilecektir.

AÖF kayıt yenileme işlemlerinin son günü olan 18 Ekim tarihinde provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartı ile ödeme yapamayacaklar.

AÖF Otomasyondan Kaydını Kontrol Et

AÖF kayıt yenileme işlemini tamamladıktan sonra aof.anadolu.edu.tr adresi "Öğrenci Otomasyonu" bağlantısından öğrenci hesabınla oturum açarak kaydınızın yenilenip yenilenmediğini 18 Ekim tarihine kadar mutlaka kontrol etmelisiniz.

AÖF Ders Kitapları eKampüs'te

AÖF kaydını tamamlayan öğrenciler ders kitaplarını eKampüs'ten PDF olarak indirebilirler. AÖF eKampüs'te ders kitaplarının yanı sıra öğrencilere çıkmış sorular ile deneme soruları da ücretsiz olarak sunulmaktadır. eKampüs'e https://ekampus.anadolu.edu.tr/ adresinden giriş yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim