Ancak bu dersin konularını öğrenmek kadar unutmak da çok hızlı gerçekleşir. Bu nedenle inkılap tarihi çalışırken konuları ezberlemek yerine kavramak gerekiyor. Diğer bir deyişle bu derste konuları doğru şekilde çalışarak kalıcı hale getirmek hem okulda hem LGS sınavlarında başarıyı artırıyor. Uzman ve konusunda deneyimli öğretmen kadrosu ile her ders için kaliteli ve faydalı içerikler sunan Tonguç Mağaza, özgün inkılap soruları ile beğeni topluyor.

İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük taktikli soru bankaları, bu alanda en çok önerilen kaynaklar arasında yer alıyor. Tonguç Mağaza, taktikli soru bankalarında yer alan inkılap soruları ile, bir taraftan etkili bir tekrar yapmanıza bir taraftan da bilgilerinizin kalıcı hale gelmesine yardımcı oluyor. Kitabın içerisinde bulunan inkılap soruları öğrenmenizi pekiştirerek sınavlarda karşılaştığınız soruları rahatlıkla çözmenizi sağlıyor.

Nutuk Denemeler ile Bilginizi Test Edin

Özel ders almadan LGS’de Türkiye birincisi oldu Özel ders almadan LGS’de Türkiye birincisi oldu

Yakın tarih ve Atatürk İnkılaplarına ilişkin sorular gibi Nutuk ile ilgili sorular da Türkçe ve İnkılap Tarihi derslerinin bir parçası oluyor. Tonguç Mağaza, Nutuk kitabından yararlanarak hazırladığı Nutuk ile ilgili sorular derlemeleriyle, öğrencileri en etkili şekilde LGS sınavına hazırlıyor. LGS Nutuk Denemelerinde Nutuk ile ilgili soruların yanı sıra Nutuk’tan bölümlerin de yer aldığı içerikler de yer alıyor. Özgün soruları ve akılda kalıcı anlatımı ile beğeni toplayan LGS Nutuk Denemeleri, sınavlarda arzu ettiğiniz dereceyi yakalamanıza yardımcı oluyor. Türkiye’de alanında ilk olan ve Nutuk’tan kesitler içeren, LGS’ye hazırlık kitaplarında yer alan müfredatla uyumlu, yeni tarz Nutuk ile ilgili sorular tüm beklentilerinizi karşılıyor.

Ortaokul ve lise düzeyindeki öğrenciler için hazırladığı kitap ve videolar ile Türkiye’nin her bölgesine ulaşan Tonguç Mağaza, uzman öğretmen kadrosu ile her konuda kaliteli ve özgün içerikler hazırlamaktadır. LGS’ye hazırlanan öğrenciler için, sayısal ve sözel alanlarda özgün soruların yer aldığı LGS örnek sorular soru bankası kitapları, öğrencilerin eksikliklerini görmelerini sağlıyor.

LGS örnek sorular soru bankası taktikli anlatımı ile soru bankasından daha fazlasını vadediyor. Her ders için ayrı olarak da hazırlanan LGS örnek sorular soru bankası kitapları öğrenciler için en değerli kaynaklar arasında bulunuyor.

LGS, TYT ve AYT’ye yönelik hazırlık kitapları ile öğrencilerin verimli tekrarlar yapmalarına olanak tanıyor. Online alışveriş siteleri içerisinde uygun fiyatlı kitapları ile öne çıkan Tonguç Mağaza, her bütçeye hitap ediyor. EFT ve havale ile ödeme, kredi kartı ile ödeme ve kapıda ödeme seçenekleri kitap temininde kolaylık sunuyor.

Editör: TE Bilişim