Gerçekleştirdiği projelerle bölgede adından söz ettiren Küçükçekmece Ülkü Ocakları bir büyük projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. ‘Kurs Ocakta’ projesi ile YKS’ye hazırlık için ücretsiz TYT - AYT kursları verilecek.

Küçükçekmece Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada, eğitime destek ve aile bütçelerine katkı sunma hedefleri kapsamında aylardır üzerinde çalışılan ‘Kurs Ocakta’ projesinin hayata geçtiği aktarıldı. Projeyi Küçükçekmece Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Bedirhan Altın şu sözlerle duyurdu: “Küçükçekmece Ülkü Ocakları olarak yaptığımız projelerle bir kez daha sizlerleyiz. Eğitim birimizle el ele, gönül gönüle tüm teşkilatlarımız başta olmak üzere katılacak oldukları ‘Kurs Ocakta’ projesi ile tekrardan sizlerin huzurundayız. Emeği geçen ve geçecek olan herkese teşekkür eder, sonu başarılarla dolu eğitimler dileriz.”

“EĞİTİME GEREKEN ÖNEMİ VERECEĞİZ”

Altın açıklamasının devamında Küçükçekmece Ülkü Ocakları olarak eğitime gereken önemi vereceklerini ve bu kapsamda projelerin devam edeceğini aktardı.

“ÜCRETSİZ TYT-AYT KURSLARI İLE SİZLERE HİZMET ETMENİN KIVANCINI YAŞIYORUZ”

Proje hakkında açıklama yapan Küçükçekmece Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, “Küçükçekmece Ülkü Ocakları olarak ‘Kurs Ocakta’ projesi ile sizlerle birlikteyiz. Bizler yaptığımız bu proje ile Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in ‘Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.’ Desturuyla ifade ettiği Türk gençliğinin çıkacağı akademik yolculukta en çok ihtiyaçları olan YKS’ye hazırlıkları için ücretsiz TYT-AYT kursları ile sizlere hizmet etmenin kıvancını yaşıyoruz. Bu projede fikir aşamasından uygulama aşamasına kadar emek veren başta Başkan Yardımcım Bedirhan Altın, Eğitim Birim Başkanım Alper Uludağ, Ortaöğretim Başkanım Furkan Comart ve öğretmenleriyle sonsuz destek vererek yanımızda olan Türk Eğitim-Sen şube başkanımıza ve kıymetli öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.

BAŞLAMA TARİHİ: 8 KASIM 2021

Katılım İrtibat Numaraları: 05535698576 05414310634 05537795528

Editör: TE Bilişim