Testoni Erkek Ayakkabı ( 38.000 Dolar )


Seçkin bir Norveç markası olan Testoni ayakkabının bir çifti 38.000 dolar fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. Bu ayakkabılar timsah derisinin yapılmıştır. Ayrıca ayakkabılar suya dayanıklı yapısıyla dikkat çekiyor.

Elmas İşlemeli Ayakkabı – Tom Ford ( 2 Milyon Dolar )


Listemizin bir numarasında bulunan ayakkabıdan sadece bir çift var. 33 yaşındaki milyarder Nick Cannon, beyaz altın plaka üzerine 7.000 elmasın işlenmesiyle oluşturulan ayakkabıdan sipariş etti. Nefis modelin 2 milyon dolar değerinde olduğu tahmin ediliyor.

 

Air Force1 elmas işlemeli ayakkabı son derece başarılı bir modeldir. Karanlık bir ortamda elmaslar oldukça fazla parlar. Nike bu modelde 11 karat elmas kullanıldı ve marka logosunu saf altından yaptı. Her çift ayakkabı 50.000 dolar olarak fiyatlandırılır.

 

 

Kobe 1, Nike’ın seçkin Air Zoom koleksiyonunun parçasıdır. Chicago, New York, Teksas ve Los Angeles kentlerine göre isimlendirilmiştir. Sadece 25 adet piyasaya sürülen bu özel ayakkabı oldukça göz alıcı. Bu ayakkabının her bir çiftine 30.000 dolar ödemeniz gerekmektedir.

 

 

2007 yılında Nike tarafından piyasaya sürülen ve mükemmel koşu ayakkabıları olarak pazarlanan bu model, kesinlikle basının dikkatini çekti. Bu ayakkabılar her biri saf 600 gram altından yapılır. Bir çift 24.000 dolar fiyatındadır.

 

 

Louis Vuitton Ayakkabıları ( 10.000 Dolar )


Eğer Louis Vuitton sadece kadın markası olduğunu düşünüyorsanız oldukça yanılıyorsunuz. Ünlü tasarımcı markası 10.000 dola satış fiyatı ile ilk geçen yıl erkekler için bu modeli çıkardı. Ayakkabı özenli işçilikle timsah derisinden yapılmıştır.

 

Elmas işlemeli Ayakkabı – Aubercy ( 4.500 Dolar )


Elmaslar sadece kızlar için değil, aynı zamanda erkekler içinde sevilen taşlardır. Aubercy ayakkabı, üst tabanına kaplanmış gerçek elmas ile bu ilkeyi kanıtlıyor. Modellerin üretiminde doğal deri kullanılmıştır. Ayrıca her çift büyüklüklerine bağlı olarak 3.000-4.500 dolar arasında değişen bir fiyatla satılır.

Editör: TE Bilişim