Gram altının fiyatı güne dikey yönde başlamasının ardından fiyatı 468,50 lira civarında işlem görmeye başlandı. Gram altının önceki kapanış fiyatı 464,84 lira oldu. Gram altın yeni güne yüzde 0,94 artışla başladı.

Altının ons fiyatındaki hareketliliğe karşın dolar kurundaki dalgalanma ile dengelenen gram altın, güne satış fiyatı 468,50 liradan başladı. Gram altının alış fiyatı ise Kapalıçarşı'da 468,38 lira olarak belirlendi.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları bu haftaya ons fiyatındaki ani hareketlilikle başladı. Altının ons fiyatı, 2 bin dolar seviyesinin altında hareketlenerek güne 1.984,84 seviyesinde kaldı. Çeyrek altının önceki kapanış fiyatı 762,90 lira olmuştu. Çeyrek altın yeni güne yüzde 0.94 artışla başladı.

Ons fiyatının 2 bin doların altında kalmasıyla bu sabah çeyrek altın satış fiyatı ise 770,10 lirayı gördü. Çeyrek altının alış fiyatı ise 760,60 lira olarak güne başladı.

Yarım altın: 1.544 lira

Cumhuriyet altını: 3.069 lira

ALTIN FİYATLARI DÜŞER Mİ?

Yatırım amacıyla altın almayı tercih eden vatandaşlar altın düşer mi konusunda araştırmalar yaparak bilgi almaya çalışıyor. En değerli madenler arasında yer alan altını en özel günlerinde de hediye olarak kabul eden düğün sahipleri tam tersi araştırmalar yaparak, altın düşer mi sorusunun cevabını arıyor.

Yatırımcısının da alıcısının da ayrı ayrı merak ettiği altın da son durum. Birçok uzman kısa vadede riskli görülen altın fiyatlarının uzun vadede kar sağlayacağını iddia ediyor.

Editör: TE Bilişim