Türkiye'nin önde gelen mağaza zincirlerinden biri olan Boyner ile Mavi, koronavirüs salgını nedeni ile mağazalarını geçici olarak kapattıklarını ve sadece online alışveriş yapılabileceğini duyurdu.

Boyner ve Mavi, 19 Mart 2020 Perşembe gününden itibaren Türkiye'de de görülen yeni tip koronavirüs vakaları nedeni ile mağazalarını geçici olarak kapattığını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Boyner'den yapılan açıklamada; "Dünyada ve ülkemizde görülen Kovid-19 salgını nedeniyle, mağazalarımızda konuk ettiğimiz siz değerli müşterilerimizin, tüm çalışanlarımız ile aile ve sevdiklerinin sağlıklarını ve bu konudaki kaygılarını önemsiyoruz. Salgını yavaşlatma sorumluluğumuz çerçevesinde, istihdam ve çalışan hakları konusunda her zamanki hassasiyetimizi koruyarak, Türkiye'deki tüm Boyner ve YKM mağazalarımızı 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatıyoruz. Tekrar açılacağımız duyurusunu yapacağımız güne kadar tüm müşterilerimizi boyner.com.tr ve morhipo.com'un ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanmaya davet ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Mavi'den yapılan açıklamada ise "Küresel etkisini sürdüren COVID-19 pandemisinde yaşanan kritik süreçte müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve toplumun sağlığını korumak en büyük önceliğimiz. Bu kapsamda 19.03.2020 tarihinden itibaren, ülke çapındaki Mavi mağazalarının faaliyetine geçici bir süreliğine ara verme ve merkez ofislerimizde uzaktan çalışma modeline geçme kararı aldık. Bu süreç içinde her zamanki gibi çalışanlarımızın haklarını korumaya ve yanlarında olmaya devam büyük özen göstereceğiz. Sizlerle, 7/24 hizmet verecek online mağazamız mavi.com ve mavi app'te, sosyal medya kanallarımızda ve [email protected]'da buluşmaya devam edeceğiz" ifadeleri kullanıldı.

Editör: TE Bilişim