Son zamanlarda ekonomik olarak büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten emeklilere sevindirici haberler geliyor.

Bankalar açıklamalarıyla yüz güldürmeye devam ediyor. Türkiye'nin öncü bankalarından TEB internet üzerinden başlattığı bir kampanyayı duyurdu.

Kampanyaya göre emekli maaşını TEB' e taşıyan ve 36 ay bu bankada kalacağını taahhüt eden emeklilere 1800 TL ödeme yapılacak.

Emekli maaşını taşıdıktan sonra kredi kartı başvurusu da yapan müşterilere her ay 100 TL ve üzeri market, sağlık harcamaların da %20 indirim, aylık 50, 6 ay boyunca da en fazla 300 TL indirim hakkı elde edebiliyor olacaklar.

TEB' in yapmış olduğu bu kampanya 08.10.2021 tarihi yeni edinilen kampanya müşterilerini kapsamaktadır. Emekli maaşını taşıyanların 36 ay bu bankada kalma taahhütlü vermeleri gerekmektedir. Ayrıca 2 adet fatura için otomatik ödeme talimatı da vermeleri gerekiyor.

Promosyon ödemesi maaş tutarına göre değişiklik göstermektedir.

Taahhüdün herhangi birinin iptali durumunda ve otomatik ödeme talimatı verilmiş faturaların iptali halinde ödenen promosyon tutarı kıstelyevm esası ile bankaca geri alınır.

TEB' den emekli maaşını zaten almakta olan müşteriler taahhütlerini 36 ay olarak yenileyerek promosyon ödemesini almaya hak kazanabilirler.

Nakit promosyon fırsatından yararlanabilmek için TEB şubelerine gelebilir Cepteteb mobil internet şubesinden de kolayca başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yaparken de emekli maaş taahhütnamesi ve kampanya ek taahhütnamesini ek olarak onaylamanız gerekmektedir.

Nakit promosyondan yararlanmak isteyen tüm müşterilerin kendi üzerlerine olan tüm Maaşları TEB' e taşıması gerekir.

(Zekaa.com)

Editör: TE Bilişim