Balıkesir’in en kuzeyinde, Marmara Denizi kıyısında bulunan ilçe, tarihte çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olarak biliniyor.

Eski adı Arktonnesos olan Kapıdağ Yarımadası’ndan oluşan, kuzey ve batı çevresinde Marmara ilçesine bağlı Marmara Adaları’nın yer aldığı Erdek, Paşalimanı Adası’nı da sınırları içerisinde barındırıyor. İstanbul’a yakınlığının yanı sıra antik kentleri, Açık Hava Müzesi, temiz denizi ve kumsalı ile Marmara Bölgesi’nin gözde bir turizm merkezi.

12 km uzunluğundaki kum sahilinde pek çok turistik tesis barındıran Erdek, Bandırma’ya 22 km, Gönen’e 55 km, Susurluk’a 62 km, Balıkesir’e 107 km, Bursa’ya 120 km ve Ayvalık’a 190 km uzaklıkta yer alıyor.

İstanbul’a Bursa üzerinden karayolu ile 360 km uzaklıkta olan ve 3 saat, köprüden gittiğinizde 2 saat gemi ile gittiğinizde iki buçuk saatte gidilen Erdek, İzmir‘e 280 km ve Eskişehir’e ise 270 km mesafede yer alıyor. 22 km olan Bandırma-Erdek arası ise özel araçla veya minibüslerle 15 dakika sürüyor. 

Erdek´in en müstesna yerlerinde Cuğra girişinde ilk kurulduğu yıllarda Belediye Oteli Tanova, ardından yaşanan değişimlerle Yosun Otel olarak hizmet veren tesis bir yılı aşkın süredir geçirdiği tadilat sonrası yepyeni görünümü, konsepte uygun Grand Vuslat Otel  olarak 2019 yılı başlarında müşteri kabulüne başladı.

Tüm odaların bahçe, deniz manzarası yanı sıra çevreden seyirlik dış dizayn, tasarımı Erdek´e gelen bir çok tatilcinin önünde durup resim çektirdiği bir plato haline geldi.

Özenle hazırlanan 30 oda 50 yatak açık büfe, yarım pansiyon konseptinde hizmet veren Erdek Grand Vuslat Otel , her dairenin kendine özgü deniz manzaralı balkonu, yeşil örtü ile dizayn edilmiş bahçe konseptinde olimpik havuz, çocuk havuzu ve yürüyüş parkurlarına yakınlığı ile gözde ve beğenilen işletmeler arasında yer alan Grand Vuslat Hotel yaz boyuncu havuz başı programları ile müşterilerine sıra dışı tatil paketi sunuyor.

Grand Vuslat Erdek Balıkesir, Erdek bölgesinde bulunmaktadır. 

Otel havaalanına Yenişehir 185 km, Bandırma 20 km, Merkez 0 km, Bandırma'ya 20 km, Bursa'ya 129 km uzaklıktadır. 

Grand Vuslat Otel yarım pansiyon konseptinde hizmet vermektedir. 

Açık yüzme havuzunda eğlenerek serinleme imkanı bulabileceksiniz. 

Grand Vuslat Otel'de ala carte restaurant, açık restaurant, kapalı restaurantta mevcut.

Grand Vuslat Otel gerek iş, gerekse tatil amaçlı gelen tüm ziyaretçilerin tercih edecekleri en iyi oteli olmak için çalışıyor. Odalarımızda LCD Televizyon, Minibar, Ücretsiz Wi-Fi, Telefon, Fön Makinesi, Emanet Kasası ve birçok özellik ile hizmet vermekte.

Grand Vuslat Otel Erdek 

Halitpaşa Mah. Muhtar Ahmet Süzgün Cad. No: 64 10500 Erdek/BALIKESİR 

 (+90) 266 835 74 30 

[email protected] 

www.grandvuslaterdek.com


 

Editör: TE Bilişim