İstanbul'un birbirinden güzel ama bir o kadar pahalı restoranları:

Papermoon

İki kişi gittiğiniz vakit 600 tl civarında bir rakamla karşılaşırsınız. Dünyada 3 adet şubesi bulunan Papermoon, Milano, New York ve İstanbul’da bulunmaktadır.İtalyan mutfağı denilince aklınıza gelebilir.

Kız Kulesi

Türk dizilerinin vazgeçilmez yeri ve aynı zaman da İstanbul’un en pahalı restoranlar listesi arasında, evet doğru bildiniz Kız Kulesi. İki kişi gittiğinizde akşam yemeği için eğer makul bir şey seçerseniz 500 TL civarında, sabah kahvaltısı için 160 TL gibi bir hesap gelir ama manzaranın son noktasıdır. Her yeriniz denizlerle çevrili bir ortamda bence fiyatını hak ediyor denenebilir ve tabi ki doğal olarak şubesi yoktur. Osmanlı ve Türk mutfağı sunulmaktadır.

Nicole

Nicole, en pahalı restoranlar listesindeki en pahalı restoranlarından biri ama emin olun manzarası yeter. 

Manzarası gayet güzel olan bir mekan ve 5-6 haftada bir menüler değiştiriliyor. Eğer gideceğiniz önceden haber verirseniz size özel bir menüde hazırlanmaktadır. İki kişi gitmeniz halinde 1000 TL’ye yakın bir hesapla karşılaşırsınız.

 Ulus 29

İstanbul’un eşsiz boğaz manzarasına karşı yemek yemek bence fiyatına etki etmiştir gerçi aynı manzarayı 1 km ötede çay içerken de görebilirsiniz ama bu mekanın yerini tutmaz.İki kişi 800 TL civarında bir hesapla karşılaşırsınız günün sonunda.

Spago

Deniz mahsulleri üzerine daha çok emek harcayan  bir mekan ve eğer deniz ürünlerini seviyor ve burada yemek yemek istiyorsanız size iki kişi 650 tl civarında bir hesapla karşılaşırsınız

Lacivert

Pek çok ünlünün müdavimi olan bu restoran, boğaz manzaralı ve köprüye alttan bakma fırsatı tanıyor. İki kişi gittiğiniz takdirde 700 tl bir hesap ödersiniz.

Nusr-Et

En pahalı restoranlar listemizdeki son mekan dünyaca ün salmış, “Saltbae” hareketiyle Hollywood filmlerinde geçen ve herkes tarafından çok sevilen Nusret’ten başkası olamazdı. Et yemek için Nusret’e gitmiş iseniz ortalama 800 TL civarında bir fiyatla karşılaşırsınız.

Editör: TE Bilişim