~~Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Sarayı'nda yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan ihalenin öğleden sonraki bölümünde otogarın tuvaleti için teklifler alındı. 12 kişinin teklif verdiği ihale açık artırma usulü ile yapıldı. Açılış fiyatı 125 bin TL olan tuvalet için yapılan açık artıma sonunda KDV ve stopaj hariç 600 bin TL ile en yüksek teklifi veren Mehmet Ali Akyüz, yeni otogarın tuvalet işletmecisi oldu.

Otogarın 1 yıllık işletme hakkını alan Mehmet Ali Akyüz'ün babası ve aynı zamanda Adana Otogarı'nın tuvalet işletmecisi olan Berces Akyüz, açılan bütün ihalelere gireceğini belirterek, "Bütün ihalelere gireceğim. Kimin elinden ne geliyorsa geriye koymasın. Halen Adana Otogarı'ndaki tuvaleti çalıştırıyorum. Türkiye'de iki tane namuslu belediye başkanı tanıdım. Biri Ege Batur, biri de sizin başkan. Bugüne kadar başka namuslu başkan görmedim" diyerek salondan ayrıldı.

KORUMA VEREBİLİRİZ

Öte yandan ihalenin ardından polis Mehmet Ali Akyüz ile görüştü. Akyüz'e ihale öncesi ve sonrasında herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılaşmadığını soran polis, gerekirse koruma verebileceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim