Koronavirüs salgınından dolayı bazı kamu bankaları vatandaşın üzerindeki yükü azaltmak amacıyla kredi erteleme imkanı sundu. Peki kredi erteleme başvuru için neler yapmak gerekiyor? 

Dünyadan sonra Türkiye'de de etkili olan koronavirüs salgını sonrasında ekonomik anlamda çöküntü yaşayan vatandaşlar için bankalardan güzel haberler gelmeye başladı. Bankalar bu suretle hem şirketlerin hem de vatandaşların zor durumda kalmamaları adına bazı önlem paketleri hazırladı. Bunlar arasında kredi ertelemeden ilave nakit kredi limitine kadar pek çok imkan bulunuyor.

Ancak bazı bankaların henüz çalışanları için başvuru süreci hakkında bilgilendirmede bulunmadıkları kaydedildi. Özel bankalar bu gibi durumlarda vatandaşları şubelere çağırmak yerine işlemlerini cep telefonu üzerinden halletmekte. Bazıları da cep şubelerini de yönlendirilmekte.

İŞ BANKASI KREDİ ERTELEME

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada İşCep şubesinde bulunan Kampanyalar kısmından ya da isbank.com.tr adresi üzerinden kredi erteleme başvurusu yapılabiliyor. Kredi kartı hesap özetleri de İş Cep, Maximum Mobil ve internet şubesinden herhangi bir şarta bağlı olmadan faiz oranı üzerinden 3 aya kadar ertelenebiliyor.

Kredi Erteleme

YAPI KREDİ BANKASI KREDİ ERTELEME

Yapı Kredi Bankası müşterileri kredi erteleme işlemlerini cep şubeler üzerinden başvuru yaparak halledebilecekler.

GARANTİ BANKASI KREDİ ERTELEME

Garanti Bankası müşterileri çağrı merkezinden alınan son bilgilerle beraber önümüzdeki günlerde bir açıklamada bulunacak.

Editör: TE Bilişim